Beyaz Ku

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tarumm

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Adem Ay
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Diğer
Arkadaşlar Öncelikle iyi Geceler Ben 1Cif Beyaz Öntepe Aldım 3 Gün Öncesiye Kadar Sapa SAglamdi 2 Gündur 1 Gariplik Var Gariplikler Şunlar Halsizlik.KanatCirpamiyor.HerYere Yatiyor Ve İkiniyor Sankı Yumurtlucakmiş Gibi Fakat Catalı Acıl Degil Onada Bakdım Ve Yem Yemiyor Kuşları Yemliyorum Hollukdan Dişari Cıkmiyor 1 Tane Resim Koydum Ama İşalalh Aca Bilirsınız İlac Vesayire Ne Yapmam Gerekiyor Kuşun Ölüp Gitmesını İstemıyorum Diger Kuşlarımdada Hiç 1 Problem Yok Sadece O Kuşda Var Oda Anıden Gelen 1 Şey İşallah Kötü 1 Şey Olmadan Kuşu Kurtara Biliriz Arkadaşlar

photo.php

Selamlar Adem bey,

Öncelikle geçmiş olsun, umarım sonuçları ağır olabilecek bir rahatsızlık değildir. Sizden ricam aşağıdaki linke tıklayarak, okumanız. Bundan sonra böyle durumlarla karşılaşmasınız umarım.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

ileti102366.html#p102366

Coxidin Mı Kullanmami TAvsiye Ediyorsun Ustad

Selamlar,

Gözlemleyerek buna karar verecek olan siziniz. Hastalığıın tanısını koymadan tedavi için bir öneride bulunmak, sizede, güvercinlerinizde haksızlık etmek olur.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Kuşda Gözlemledigim Sonucları Yazdım Dahada1 Garıplık Yok Güvercınde Bu Gözlemledigim Sonuclara Bakarak 1 İlac Veya Vitamin İsmi Verirsenız Cok Sevinirim

Akadaşlar beslediğimiz hayvanlara, bir veterinere danışmadan kulakdan dolma bilgilerle ilaç vermeyelim.İyilik yapayım derken günaha girmeyelim.Mümkünse tedaviyi sağlıklı ortamlarda , doğal yollardan arayalım. Saygılar.

Geri