Beyaz Mardin alırken nelere dikkat etmeliyiz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzhan_kasap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 593
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuzhan KASAP
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Herkeze slm öncelikle Beyaz mardin kuşu alırken nelere dikkat etmeliyiz gerek kuyruk sayısı olsun gerek tepesi olsun veya gagasının uzunluğu açısından veya uçması açısından ne tür performanslar göstermelidir. Bu konuda bilgi sahibi olanların yardımını bekliyorum şimdiden herkese tşkler.Onun haricinde birkaç sorum daha olacak yavru bakımı açısından tavsiye edebileceğiniz kuş türleri varsa onlarıda eklerseniz sevinirim.

Yardımcı olacak herkese saygılar (:

beyaz mardin alırken kuyruğu en az14 en fazla16-18arası olmalı.paçaları 5cm olmalı tepesiolmalı ve süt beyaz olmalı.yavru bakan kuşlar en iyi) azman(denizlibangosu) ve tip(tipper)olabilir.

BANA GÖRE Kuyruk sayısı farketmez tepesi olursa daha şık olur ( Orjinal tepe bu aralar çakma çok görüyorum öntepeyle basığın karışımı gibi ) paçaları hafif bol yana kıvrık şekilde gözleri simsiyah olursa çok güzel olur diye düşünüyorum ben :) bakıcı olarak kırma her tür kuş olur ben bakıcıyı fazla sevmiyorum görünül açısından ama olsaydı adana yapardım heralde

Yorumlarınız için saolun şimdiye kadar rastladığım beyazlarda genelde kuyruk sayısı 12 pek bi sorun teşkil edermi bilmiyorum ama genel kuyruk sayısınıda tam olarak öğrenmek isterim beyazlarki. (:

oguzhan_kasap' Alıntı:
Yorumlarınız için saolun şimdiye kadar rastladığım beyazlarda genelde kuyruk sayısı 12 pek bi sorun teşkil edermi bilmiyorum ama genel kuyruk sayısınıda tam olarak öğrenmek isterim beyazlarki. (:

Beyaz değilde genel olarak tüm güvercinlerin kuyruk sayısı 12dir :)

lordmozard61' Alıntı:
http://www.kuscular.org/mardin-taklacilari/14-kuyruk-11-telek-beyazlar-t16226.html

Örnek olarak tam istediğim beyazlar diyebilirim :)

Güzel kuşlar gerçekten (: ama bunlar gibi kuş bulmak biraz zor.

Geri