beyaz postam ( Bugun çalındı eşiyle beraber )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leeyukeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leeyukeen

Üye
www.harbimuzik.com
Ad Soyad
YaŞaR ÇeLiK
Meslek
TaSaRıMCı
İlgi Alanı
Kediler
29082008524.jpg
Free file hosting from File Den!
29082008521.jpg
29082008522.jpg
29082008523.jpg
29082008526.jpg
papatyalar.gif

Re: beyaz postam

resımde beyaz postalarım demişsiniz ama gördügüm tek beyaz ama güzel posta bol yavrular.

Re: beyaz postam

arkadaşlar bu iki oluyor bakın başlıkları ıyı okuyun ondan sonra yazın sabuni ve mermeriler başlıgındada bole oldu bakın ben beyaz postam demişim( BEYAZ POSTAM ) POSTALARIM DİYE BİŞEY YAZMIYOR ?? BEN MERMERİLERE BENIM DEMEDIM ARKDASIN BIRI NIYE SENIN DIYOSUN DEDI BEN SADECE PAYLAŞTIM ARKDASIN BIRI ISTEDI DIYE BAKIN KONULARI IYI OKUYUN ONDAN SONRA YAZIN LÜTFENNNNNNNNN .

Arkadaşlar olur böyle hatalar ama geçmiş olsun bu hırsızlık işi kudurdu bugunlerde saygılar.

leeyukeen' Alıntı:
arkadaşlar bu iki oluyor bakın başlıkları ıyı okuyun ondan sonra yazın sabuni ve mermeriler başlıgındada bole oldu bakın ben beyaz postam demişim( BEYAZ POSTAM ) POSTALARIM DİYE BİŞEY YAZMIYOR ?? BEN MERMERİLERE BENIM DEMEDIM ARKDASIN BIRI NIYE SENIN DIYOSUN DEDI BEN SADECE PAYLAŞTIM ARKDASIN BIRI ISTEDI DIYE BAKIN KONULARI IYI OKUYUN ONDAN SONRA YAZIN LÜTFENNNNNNNNN .
ee burada yazıyo ki BEYAZ POSTAM (çalındı eşiyle beraber) deyince eşiyle beraber çalınmıs ama siz konu açmadan önce yazdıklarınızı bi kontrol etseniz!!

Lütfen biraz daha sakin olalım.

Beyaz postası var ve eşi ile çalınmış ama eşininde beyaz posta olduğu hiçbir yerde yazmıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri