Beyaz Selanik olurmu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BursalıOynarcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali
Meslek
Oynarcı
İlgi Alanı
Beyaz Selanik olurmu ?
Bizim burda bi selanikci var beyaz selanikleri cok zor bulundukları ve degerli oldukları soyledi 2 cift var elinde 2 cift 10milyar verdiklerini soyledi dogrumudur acaba ?

mrb arkadaşım olur tabiki ama nadir olduğu doğrudur ama şu varki havadaki performansı iyi değilse rengi için o kuşlara 10 bin tl vereceklerini sanmıyorum ben sahsen tabiki bu benim düşüncem ama beyaz selanik var bende gördüm istanbulda bayrampaşadaki paçalıdönek ustalarında var genelde .

Beyaz dönek olur, fiyatları 3o-40 tan başlıyor, dönüş sitiline göre fiyat cıkabilir, yarışmada derece kazanan dönekler bile o fiyatlara satılmıyor inan.

İstanbul/Barampaşadan, İsmet amcanın beyaz dönekleri;

Sağolun kardeşlerim cocuk demekki benimle dalga gecmis ama donusleri cok gusel kusların.

Evet var arkadaşım bende bursada gördüm ama değerini biraz fazla söylemişler Diye düşünüyorum kendi fikrim

İzmir'de paçasız beyaz, siyah yada kırmızı renkte dönekler var. Fiyatları o kadar uçuk değil. Tabi en önemlisi dönüş potansiyeli ama bence bir döneğe astronomik rakamlar verilmemeli.

abi beyaz selanik olur. hatta benm rakadaşımda var . ciftini 50 liraya aldı ve kuşları üretti şimdi ciftine bin lira istio yani güzel kuşlar.hatta ben sarısını gördüm.saygılar (:

beyaz hem selanik var hemde muradiye olarakta var yani paçasız bide genlde yapılı oluyo beyazlar ustelik 10 milyar para verildyse eger metrelerce dönmesi lazım

Evet beyaz paçalı dönekler var..İstanbuldan esat abimden bi pal arka erkek gelmişti hediye olarak..Onun yavruları ilk iki ağız çil attı..Üçüncü ağız yavruları beyaz dördüncü ağız yavrulardan biri beyaz geldi..Resmini çeker ilk fırsatta yayınlarım..Ama 10 bin lira gibi uçuk rakamlar bana biraz tuhaf geldi..

benim fikrim beyaz selanik olmaz.Benim dedem selanik göçmeni.Selaniğin beyazı olmaz.kırma ise bir şey diyemem.Melez de güzeldir ne diyelim.Allah gönlünüze göre versin, ancak lütfen şu astronomik rakamları ne olduğu belli olmayan soylar için isteyenlere itibar etmeyelim.saygılar.

BEYAZ SELANİK OLMAZ OLURMU DÖNEKLERİN GEÇMİŞLERİNİ BİR ARAŞTIRIN BİZ SELANİK GÖÇMENİYİZ DEDEMLER SELANİKTEN GELMİŞLER DEDEMDE 60 SENEDİR AYNI KAN ÜZERİNDE DÖNEK BESLİYOR ASIL DÖNEKLERİN ATALARI BEYAZ DÖNEKLERDİR BUNU ÇOK ESKİ DÖNEKÇİ BÜYÜKLERİNİZ VARSA SORUN

Arbuzik' Alıntı:
İzmir'de paçasız beyaz, siyah yada kırmızı renkte dönekler var. Fiyatları o kadar uçuk değil. Tabi en önemlisi dönüş potansiyeli ama bence bir döneğe astronomik rakamlar verilmemeli.

Kardeş saydığın döneklerden istesem gönderebilirmisin yanlız dolapçı olmasın

Beyaz Selanik olurmu ?
Bizim burda bi selanikci var beyaz selanikleri cok zor bulundukları ve degerli oldukları soyledi 2 cift var elinde 2 cift 10milyar verdiklerini soyledi dogrumudur acaba ?
Macır selaniğinde ne renk aranır nede paça kuşun özelliği en baştan uçuşu, performansı ve icraatıdır.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri