BEYAZ TAKKALI EKE ( OFLU GÖKHAN )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oflusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

oflusu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kökhan suiçmez
Meslek
inşaat
İlgi Alanı
Kediler
HAYIRLI SEYİRLER...

[izlesene]1995783[/izlesene]

ANTRAMAN UÇUŞLARINDAN BİR KAÇ SEFER.

slm.Teknik hata veriyor video izlenmiyor.Başka bir siteye yükleyip oradan aktarmayı deneyin isterseniz.

Maşallah kuşun uçuşu sefere gelişi ve inişi müthiş.İnşallah hayrını görürsünüz.

Merhaba Gökhan Bey,
Öncelikle yetiştirene de kuşa da maşallah.
Özellikle taban ve bağlama taklasının olması,takla aralarını açarak sesli pratik bir oyun sergilemesi çok güzel.
Bu oyununu da çok güzel bir inişle taçlandırmış.
Böyle güzel bir kuşu bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Khalid

bütün arkadaşlara teşekkür ederim , daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

Maşallah güzel hırslı çıkıyor , taklalarıda iyi , inişide tatlı , böyle kuş beslenir .. Emeğinize sağlık .Selamlar.ŞEREF

çok guzel en önemlisi inşi tam bir oyun kuşu inişi tebrik ederim gule gule ucurun

teşekkür ederim arkadaşlar ilgi alakanıza.

ıyı bır ucurucudur arkadas gıdın ızleyın bolpaca kremlerı vardı duruyormu bılmemde ( sonradan yapısan) en azından bıor kac gun oyalanırsınız

xcape' Alıntı:
ıyı bır ucurucudur arkadas gıdın ızleyın bolpaca kremlerı vardı duruyormu bılmemde ( sonradan yapısan) en azından bıor kac gun oyalanırsınız

sen kimsinki benmim kuşların hakkında yorum yapıyon , ismini yaz bileyim senide tanımıyom sen beni nerden tanıyon

slm kardeş gercekten videolar bölümünde bu izlediğim 2. kuşun 1 kaç seferde olsa çekip emek sarfedip bizlere sunmuşsun.allah emeklerini boşa çıkarmasın.kuşlarının videoda oyunlarını beğendim.şu ana kadar sitede yayımlanan videolardakilerden daha çok beğendim.sağlıcakla besle güzel günlerde uçur.saygılarımla..

Fişeklere çıkışı gayet güzel ayrıca inişinide unutmamak lazım.Güzel paylaşım

doğru söylemek gerekirde kuş rüzgara karşı oynuyor güle güle besle kardeş

maşallah çok güzel tanışalım inşallah konyadan namık yolcu. [email protected] iyi günler

bütün arkadaşlara yorumlarınız için teşekkür ederim.

Geri