---BEYAZ---

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankarakuşçusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hüseyin
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar merhaba.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=70Cpm8clY78&feature=youtu.be[/youtube]
2012 yaz yavrusu beyazım. Önceki yaşadığım yerde atmaca yüzünden kuş uçurmak çok zordu. Birkaç dakika uçurup indiriyorduk. Bu beyazı da sadece taklayı çevirtebilecek kadar uçurdum. Bu sene Adana'ya taşındım. Bu beyaz o yüzden çok uzun süre uçmadı. Serseme dahi düşmedi. Bu kuşu son 1 aydır filan hafta da bir veya 2 sefer uçurabildim. Düz uçuyordu. Oyun filan yoktu. Son 2 haftadır veya 3 haftaya yakındır tek uçmaya başladı. Ve kendini yavaş yavaş oyuna verdi. ben fırsat bulamadığım için maalesef kuşu düzenli uçuramıyorum. Havalarda adana da oldukça ısınmaya başladı. 40 dereceye yaklaştı nerdeyse. Akşam işten dönünce vaktim olursa uçurabiliyorum. Kuşu gördüğünüz üzere yere 1-2 metre yakına kadar sokulabiliyor. Sacın altından geçip kendini oyuna verebiliyor. Kısa bitiriyor ve boş çıkabiliyor. Aslında taban taklası da var. Ama dediğim gibi düzenli uçuramıyorum. Yoksa bu kuşun soyu sopu çok iyidir. anne baba boz dumanlı perçem bu beyazın. Yavruya 1 defa kustu daha yeme yeni düşüyor yavrusu. Fakat eşini kaybetmiştim, geçen gün hatta başka bir konuda onu yazmıştım. Bu sebeple kuş yavruya pek kusmadı aslında. Yavruyu ben büyüt sayılır. Düzenli bir antrenman ve uçumla daha iyi olacağına eminim. Kuşuma bu nasıl kuş eklemişsin filan benzeri yorum olmazsa sevinirim. şimdilik bizimkisi bu. çekimde iyi sayılmaz ilk denemem. Ayrıca bunun kardeşi var mesela boz dumanlı perçem onu daha hiç uçuramadım. yerdeki kuşların çoğu yavru. Maalesef uçuramıyorum. Adana da tanıdık da yok, hediye edip o uçursun istedim onda da adama benim kuşu yakaladı para istiyor, üstüne kuş istiyor, bu tarz hediye muhabbetine de girmeyeceğim artık. Ankara kuşudur bunlar. Ankaradan abilerime göndereceğim yavrulardan. Neyse hepinize saygılarımı sunarım. İyi seyirler.

güle güle uçur güle güle besle kardeşimm tabiki bu kuşa bu konumda yorum yapılmazz istediğin gibi olur inş

pazar_keyfi06' Alıntı:
güle güle uçur güle güle besle kardeşimm tabiki bu kuşa bu konumda yorum yapılmazz istediğin gibi olur inş

Teşekkür ederim kardeş..bu videodan sonra yatırdım tüydeydi bu videoda zaten..kanatları tamamlanınca tekrar bakacağız :) sağol yorumun için vakit ayırdığın için..

İnşallah kanatları tamamladıkdan sonra daha güzel olur güle güle besle

osman0606' Alıntı:
İnşallah kanatları tamamladıkdan sonra daha güzel olur güle güle besle

Osman kardeş sağol..bunlar boz dumanlıların yavrusu..cengiz abide de soyu var..geçen sene de gök uçurdu..aynı soydan bilirsin belki..70 metre filan oynamış kuş..bu beyaz 10 sene evvelinden dedelerde filan vardı...sağol kardeşim...bakalım inşallah bu veya başkası güzel şeyler yapar..

Geri