BEYAZLARI BOYAMIŞLAR BENCE GÜZEL OLMUŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan amasyalı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

amasyalı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Y.DOGAN YILDIZ
Meslek
mobilya
İlgi Alanı
Kediler
resimler alıntıdır.......

Ekli dosyalar

• 180343931f2823cacfeqc6.webp
    180343931f2823cacfeqc6.webp
    13.6 KB · Görüntüleme: 1,216
  • 201116222e8005fb74alz1.webp
    201116222e8005fb74alz1.webp
    15.9 KB · Görüntüleme: 1,187
bu kuşlara her alıcı dalamaz bence ama uçmayan kuşları sinek yapar garanti :tamam: :hhh:

s.a. guzel olmus zamanında bende yapmıstım bole bı delılık ama kusa zarar vermıstı. o neden le artık gerek duymuyorum,ama şöyle bişey var bunu yapan kuş sahıpi kuslarını seven bı ınsanoldugu kesın,kuslara degısık kostum gıydırmek ayrıcalık bence...

SAYGILAR.......

kuşlar güzel görünüyor:D

Bencede süper bir tasarım olmuş :hhh: ama bu tür boyalar kuşlara zarar verir bence

beyler bu kuşlar kumaş boyası ile boyanmış hiç bir zararı olmuyomuş. bende sulu boya ile denicem bakalım tutacakmı olmasa kına yakarıs :ckmk: saygılar....

Arkadaşlar sakın sprey boya falan denemeyin zira bu yüzden bir çok güvercin hayatını kaybetmiştir.

Arkadaşlar bu tür konular sakıncalı bana göre bakın bunu gören birçok küçük yaştaki yetiştirici bunu denenemek isteyecektir ve deneyecektir.
Çok değişik boyalar kullanıp kuşun ölümüne varacak kadar zarar verecektir.

Zarar vermese bile boyamasını kendide beğenmeyip çıkarmaya çalışacak yıkayacak zorla hatta bilinçsizce tüylerini yolacaktır.

Bunlar profesyonel kişiler haricinde hatta bana göre ise hiç kimse tarafından yapılmaması gereken davranışlar.
Bizim hobimizçeşit bakımından çok zengin bir çok renk,ırk tür mevcut hepsinin ayrı rengi ayrı güzelliği var inanın bu resimdekilerden çok daha güzel çok tür var.Doğal şekilde daha güzelleri varken neden yapması olsun ki.
Herşeyin doğalı güzeldir unutmayın.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Arkadaşlar bu tür konular sakıncalı bana göre bakın bunu gören birçok küçük yaştaki yetiştirici bunu denenemek isteyecektir ve deneyecektir.
Çok değişik boyalar kullanıp kuşun ölümüne varacak kadar zarar verecektir.

Zarar vermese bile boyamasını kendide beğenmeyip çıkarmaya çalışacak yıkayacak zorla hatta bilinçsizce tüylerini yolacaktır.

Bunlar profesyonel kişiler haricinde hatta bana göre ise hiç kimse tarafından yapılmaması gereken davranışlar.
Bizim hobimizçeşit bakımından çok zengin bir çok renk,ırk tür mevcut hepsinin ayrı rengi ayrı güzelliği var inanın bu resimdekilerden çok daha güzel çok tür var.Doğal şekilde daha güzelleri varken neden yapması olsun ki.
Herşeyin doğalı güzeldir unutmayın.

Kardeşim kesinlikle katılıyorum.... :oley: :oley:

Geri