ozgulgokhan
Üye
- Ad Soyad
- gökhan özgül
- Meslek
- otomotiv
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler kardeşim daha iyileri senin olur inşallah.herzaman az sayıda kuş beslemeye özen gösteririm beslediğim kuş sayısı 10 taneyi geçmez.icessberg' Alıntı:Maşallah kuşlar çok güzel ve sağlıklı. Bakımınıda temiz tuttuğunuz her halinden belli hayvanların gerekli sevgiyi gösteriyorsunuz kuşlarınıza inşallah güzel günlerde beslersiniz.
tek dişi kuşum yok malesefalger' Alıntı:Şebab besleyen tek ben değilmişim demek ki Usta yırtındık o kadar dişi kuş var mı diye hiç ses etmedin.
abim ben teşekkür ederimkuscu_marik' Alıntı:S A MASALLAH GÖKHAN KARDESİM ÇOK GÜZEL VE BAKIMLILAR OYUNLARDI GÜZELDİR MUTLAKA ORTAMLARIDA İYİ
DAHADA İYİLERİNE KAVUSMANIZ DİLEGİ İLE PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER
SAYGILAR
teşekkürler bende aynı fikirdeyim bekliyorum resimlerinizikaan ozkoyuncu' Alıntı:hey maşşallah bende aynı türden beyaz bakıyorum kuşların çok güzel çok beğendim aynı katagoride kuş görmek eksiklerimiz i tamamlamamıza yardımcı oluyor . daha fazla paylaşım bekliyoruz benımkıler tuydeler yakın zamanda bende resim koyucam...
öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim evet kuşlarıma gerektiğinden çok fazla değer veririm ve herzaman az sayıda kuş beslemeye özen gösteririm.Ömer ÖZKURT' Alıntı:Maşallah gökhan bey.
Sizin konunuzda gördüğüm şey kuş beslemek sadece yem atmak değil.
Onlara sevgi vermek,özen göstermek gerektiğini göstermişsiniz.
Bence asıl kuşcular siz gibi kuşlarını seven,onlara özenle bakıp ilgilebnen kişilerdir.
Yoksa adam 300 tane kuşu sokmuş bir odaya hangi kuş hangisi bilmiyo bilemez zaten ama siz bu şekilde hepsinin her davranışını gözlemleyebilirsiniz.
kaan yolun düşerse tekirdağa beklerim mutlakakaan ozkoyuncu' Alıntı:gökhan abi birazdaha yakın olsak şu kuşların kanını bir karıştırırdık bakalım neler gelcek altından neler ) maşallah gelin gibi mübarek saygılar sevgiler meslekdaş )
teşekkür ederim kardeşim allah sana daha iyilerini beslemeyi nasip etsin.oguzhan_kasap' Alıntı:Maşallah kuşlara söylencek söz yok belli ediyorlar zaten kendilerini
sağol kardeşimMuharrem Şahin' Alıntı:Maşallah, kuşlarınız harika. Ortam süper
teşekkür ederim şeref abi.şeref' Alıntı:Sevimli kostüm kuşları Maşallah.selamlarŞEREF