Beyazlarım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan ozkoyuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kaan ozkoyuncu
Meslek
Serbest dalıcı,elekrtornik otomoasyon teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC05266.webp
    DSC05266.webp
    92.9 KB · Görüntüleme: 1,764
  • DSC05259.webp
    DSC05259.webp
    78 KB · Görüntüleme: 1,819
  • DSC05236.webp
    DSC05236.webp
    90.4 KB · Görüntüleme: 1,835
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC05255.webp
    DSC05255.webp
    104.5 KB · Görüntüleme: 1,843
  • DSC05233.webp
    DSC05233.webp
    81.1 KB · Görüntüleme: 1,823
  • DSC04494.webp
    DSC04494.webp
    120.7 KB · Görüntüleme: 1,831
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC03721.webp
    DSC03721.webp
    108.7 KB · Görüntüleme: 1,808
  • DSC04481.webp
    DSC04481.webp
    123.4 KB · Görüntüleme: 1,822
Maşaallah bazılarının bacakları hafif kısa ama genel olarak çok iyi. Güle güle besle, nazar değmesin beyazları çok severim.

:)kuşlara manken gibi poz verdirmişsin, kocaman kocaman MAŞALLAH, allah nazardan saklasın..

(not: bu kadar duanın üzerine hakan a 1çift bana 1çift yavru yollarsın artık) :)))

Tabi tabi çok iyi olur.

Teşekkürler yorumlar için:)) Site için çekiyorum arkadaşlar poz verin diyince Başım üstüne diyip poz verdiler saolsunlar:)) şuan bu soya yeni başladım çok zahmet çekdim başlarda zor hastalık evreleri geçirdim şuan benim için pırlantalar yavru konusunda inş olur. Şuan yeni eşdeler bakalım kış ayının hazırlıklarını da yaptık sağlıklı kış yavruları bekliyorum

Muharrem ve türker abi ilkresimlerdeki kuşlar hastalığa kapılanlardı son halleri (Maşşallah)

VEBA VE SALMONELLA AŞISI YAPTIRMALIYIZ.. :heyo: :slm:

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
Muharrem ve türker abi ilkresimlerdeki kuşlar hastalığa kapılanlardı son halleri (Maşşallah)

evet kaan masallah tamamen iyilesmiş tabi bakarsan olur sen verirsen oda verir su çoklarının kes at dedikleri kus degilmi kaan oldukca saglıklı vede sekilli olmus oyunlarıda seni tatmin ediyor sana yetiyorsa kafi en iyi kus kümesindeki bildigin kus kaan elde iyi bitmez güle güle besle paylasım için tesekkürler

saygılar

Aynen öyle muharrem abi o dedikleri kuşlar. Hırsızlık uğursuzluk olaylarından dolayı 5-6 ay önce bıraktım uçurmayı malesef üzülerek keyif alıyorudum izlerken ama ortam koşulları işte . saolasın iyi yorumların için.
Türker abi aşı imkanım yok abi yaptırmak istiyorum gerekli ama malesef şuana kadar araştırdım da bulamadım yapan .
daha daha dikkatli ve temkinli hareket ediyorum artık hasalık ve temizlik konularına

Ya ben o aşı mevzusunu halen arıyor ve bulamıyorum. Bir kuş yumurtadan çıktıktan itibaren aşı takvimi yokmudur dünyada ya? Deli oldum veterinerlerin çoğu suyuna katılan aşıdan başka birşey bilmiyor. Peki bazı insanlar enseden aşıyı nereden nasıl bulup nasıl yapıyor bilen yok mu bunu ya?

bende aynı konuya takılmış durumdayım 6 ay da bir diye duymuşdum ama tam net bi bilgim yok aslında bulabılsek çok iyi olacakda işte...

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
bende aynı konuya takılmış durumdayım 6 ay da bir diye duymuşdum ama tam net bi bilgim yok aslında bulabılsek çok iyi olacakda işte...

Ben yurtdışındaki arkadaştan haber bekliyorum sorularımı yazdırdım kağıda veteriner e sorup haber verecek.

hakan abi beni de bilgilendirirsin merak ediyorum varsa bir tekniği öğrenir uygularız örenilmiyecek bişey değildir heralde

sanmıyorum ne olacak sırtına batırıp hafif sıkıcan ne kadar gerekiyorsa ama ne sıkılacak ne zaman sıkılacak :D

:heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo:
kuscu_marik' Alıntı:
kaan ozkoyuncu' Alıntı:

evet kaan masallah tamamen iyilesmiş tabi bakarsan olur sen verirsen oda verir su çoklarının kes at dedikleri kus degilmi kaan oldukca saglıklı vede sekilli olmus oyunlarıda seni tatmin ediyor sana yetiyorsa kafi en iyi kus kümesindeki bildigin kus kaan elde iyi bitmez güle güle besle paylasım için tesekkürler

saygılar

eyw gökhan abi sen kuşalarının resimlerini yayınladığında konuşmuşduk anca hazırlayıp koyabildim resimleri saygılar

Vaay şebabçılar piyasaya çıkmaya başladı tüy dönemi geçti ya öyle olsun bakalım. Bir dişi için yırtındık hiç biriniz birşey yazmadınız ya hakkaten çok içerliyorum ayıp yani :D

ohohoh maşşallah beyazlar konuşuyo:))

Sevimli beyazlar Maşallah . selamlarŞEREF

Geri