Beyhan Karaca ve Oynar resimleri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir

BEYHAN bey kuşlarınız güzel ALLAH can pekliği versin bol yavrulu ve sağlıklı sezonlar dileğiyle .
SELAMLAR.

teşekkür ederim özkan bey sizde sadece mülakat mı var

Maşallah. Hepsi birbirinden güzel gözüküyorlar. Uçuruyormusunuz Beyhan bey?
Paylaştığınız için teşekkürler.

güzel kuşlar tüğü kadar hayırını ğör

basoglanh' Alıntı:
Maşallah. Hepsi birbirinden güzel gözüküyorlar. Uçuruyormusunuz Beyhan bey?
Paylaştığınız için teşekkürler.
malesef sadece alemliler alışık onlarıda sadece salık bırakıp gidiyorum ama zaman olunca oynarlarıda alıştırıp uçurucamiyi dileklerin için teşekkür ederim

adıyamanhasan' Alıntı:
güzel kuşlar tüğü kadar hayırını ğör
çok teşekkür ederim

kuş' Alıntı:
teşekkür ederim özkan bey sizde sadece mülakat mı var
BAYHAN bey bende karabaş ve muskalılarda var yani herşeyin güzelini severim.selamlar.

Hepsi birbirinden güzel kuşlar maşallah.Beyhan abi oynarcılıkta bir çok şeyi aşmış olarak gözüküyor,kuşlar her şeyi anlatıyor maşallah.Birde gözüme çarpan her çeşit oynardan kümeste yer alması.Galaça,karakanat,yaşmaklı.
Galaçalarınızı merak ettim beyhan bey,acaba başka galaça fotolarınız varmı,paylaşırsanız çok sevinirim,İyi yetiştirmeler diliyorum.Allah can pekliği versin kuşlarınıza.

maşşallah oynarlar çok güzel gözüküyor sağlıklı bol yavrular alırsınız inşşallah

Gerçekten çok güzel kuşlarınız var allah canpekliği versin...

sevimli kuşlar maşallah eminim performans larıda güzeldir.selamlar.ŞEREF

selam dostlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama dört kümesim kuş doluydu malesef hastalık yıkıyo hergün kuş atıyorum ölen 25 i geçti resimlerdeki bazı kuşları kaybettim durduramıyorum hastalığı moralim iyice bozuldu görüşmek üzere hoşça kalın

kuş' Alıntı:
selam dostlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama dört kümesim kuş doluydu malesef hastalık yıkıyo hergün kuş atıyorum ölen 25 i geçti resimlerdeki bazı kuşları kaybettim durduramıyorum hastalığı moralim iyice bozuldu görüşmek üzere hoşça kalın

kuşların rahatsızlığı nedir ????

bilmiyorum kabarıyolar ve boyunları öne doğru uzuyor üç günde de ölüyolar zayıflıyolar dengesiz yürüyolar

Geri