Beyhan Karaca'dan Mülakat Resimleri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
A

Anonymous

Misafir
dsc00101hk9.jpg
[/url]

Not:Resimler Beyhan Karaca bey'in izniyle sitemizde yayımlanmıştır.Kendisine güvercinlerini bizlerle paylaştığı için teşekkürederiz.Bazı resimlerde karışık mülakat&karabaş resimleri de vardır.

Beyhan bey kuşlarınız güzel ALLAHcan pekliği versin yalnız iki kan kuş var galiba herhalde alemlilerle ayrı besliyorsunuzdur.selamlar.

evet alemliler başka açıklarla ilgisi yok biraz çoğalınca ayırcam hepsinin kendi kümesivar malesef hastalık kuşumuzu neredeyse bitiriyordu yeniden başlamış gibi oldum iyi dileğin için teşekkür ederim :slm:

Gayet güzel mülakatlar,emin ki uçuşlarıda kostümleri kadar güzeldir.Güzel bir paylaşımda bulunmuşsun hüseyin abi teşekkür ederim.
Umarım beyhan bey,bir daha hastalık kümesinizin kapısından içeri girmez,sağlıklı yetiştirmeler.

teşekkürler alemliler iyi uçucu koyular çok sıkı damarlı alışınca başka yere pek verimli olmuyo

kuş' Alıntı:
teşekkürler alemliler iyi uçucu koyular çok sıkı damarlı alışınca başka yere pek verimli olmuyo

beyhan bey mesajınızdan pek birşey anlayamadım.
alemliler derken neyi kastediyorsunuz?

alemli kalemli mavi olanlar onlar çok yüksek uçuyorlar koyu olanlar başka mülakat yani iki kan mülakat var resimlerde

kuş' Alıntı:
alemli kalemli mavi olanlar onlar çok yüksek uçuyorlar koyu olanlar başka mülakat yani iki kan mülakat var resimlerde

Beyhan abi selamalar bu koyu dediğin maviler alemsiz olanlar onlarda yüksek uçar mı?mavi almelilerle aralarında ki farklılıklardan kısaca bahsedermisin?

redhotchilipeppers' Alıntı:
kuş' Alıntı:

Beyhan abi selamalar bu koyu dediğin maviler alemsiz olanlar onlarda yüksek uçar mı?mavi almelilerle aralarında ki farklılıklardan kısaca bahsedermisin?
kalemsizs olanlar yani bizim koyu diye bahsettiğimiz kuşlargelici özelliği olan kuşlar ölmeden önce uçurdum ama kırmadan yükseltmek zor ama bursa şehir içi alışık olduğu kümesin dışında başka kümeste kimse uçurmaya muaffak olamadı herzaman geri geldiler kırıkları uçuyor

kuş' Alıntı:
redhotchilipeppers' Alıntı:
kuş' Alıntı:

kalemsizs olanlar yani bizim koyu diye bahsettiğimiz kuşlargelici özelliği olan kuşlar ölmeden önce uçurdum ama kırmadan yükseltmek zor ama bursa şehir içi alışık olduğu kümesin dışında başka kümeste kimse uçurmaya muaffak olamadı herzaman geri geldiler kırıkları uçuyor

Merhabalar Beyhan abi ne ile kırıyorsunuz da yükseliyor?Yüksek uçmayan bir kuşun evini bulma oranı düşmez mi?Ve bu kuşların gelicilik mesafesi en fazla ne kadardır sizin şahit olduğunuz bir mesafe var mı?

Değerli bilgi ve tecrubenle sorularımı yanıtlayıp bilgilerini paylaştığın için teşekkürler abi.

hilal kardeşim bu kuşların yükselme mesafesi evin üzeri değil tabi benim yükselme anlayışım buluttaki kuş anlamı geliyo kırdığım kuşlarda mülakat benim kuşlarım epey eski kan bana ait. uçuşları yüksek değil çok alçakda değil yani uçmuyo dedim ama hiç uçmuyo değil bursa çevresi yani şehir içerisinde 30 40 km arası belki daha çok mesafeden geldiler tek hatam bunlardan kimseye vermemem oldu azdaha soy bitiyodu son kuşlarım hepsi 5 adet üretebilirsem göstermek isterim ilgine teşekkür ederim ileride beraber deneyimlerimiz olur inşallah

ALEMLİ LER HARİKULADE..

İşte yarıma tam denicek nokta çünkü gerisi yok .. Anlayan ustalarım olmuştur bu kelimeleri ..

ÜREMELERİNİ DİLERİM. :slm:

Geri