BEYKOZ GÜVERCİN SEVENLER DERNEĞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscuozgur81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
K

kuscuozgur81

Misafir
DERNEĞİMİZ HER CUMA VE PAZAR GÜNLERİ MASA VE OYUN KUŞU MEZATI SUNAR AYRICA ÇOK YAKINDA KANARYA VE AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİNE BAŞLIYA CAĞIZ MEZATIMIZ HERGÜN 11.00 23.00 AÇIKTIR ÇAY İÇMEYE BEKLERİZ SAYGILARIMIZLA DERNEK BAŞKANIMIZ ABDULKADİR DEMİRKAN..BEYKOZ KAPLAMA MİSKİ YETİŞTİRİCİMİZ ÖZGÜR HALİT DELİCE

Ekli dosyalar

• DSC01057.webp
    DSC01057.webp
    96.9 KB · Görüntüleme: 2,530
SOLDAN SAĞA BEYKOZ KAPLAMA MİSKİ ÜRETİCİSİ ÖZGÜR HALİT DELİCE DERNEK BAŞKANIMIZ ABDUL KADİR DEMİRKAN

Ekli dosyalar

• DSC01088.webp
    DSC01088.webp
    102.3 KB · Görüntüleme: 2,358
maşallah demeden geçemezdim kaplamalar süperler allah bol ve sağlıklı yavrular aldırsın .

teşekkürler fevzi bey mezatımıza bekleriz

benim rotweylırım sizlerle paylaşmak istedim

Ekli dosyalar

• 12466341_1388379_4j6s310[1].webp
    12466341_1388379_4j6s310[1].webp
    15.2 KB · Görüntüleme: 2,677
maş. tüyü kdr ömrü olsun allah uzun ömür wersin
KUBİLAY saygılarımla.......

beykoz güvercin sevenler derneğine faliyetlerinden dolayı başarılar diler teşekkür ederim. kavacık güvercin sevenler derneği başkanı MAHMUT ARSLAN.saygılarımla

teşekkürler mahmut abi bu hafta senin mezattayız inşallah BEYKOZ KAPLAMA ÜRETİCİSİ ÖZGÜR DELİCE

kuşlar güzelmiş bol yawru alman dilegiyle...gurkan sahın..

kartalg' Alıntı:
Dernek Adresini Neden Yamıyorsunuz?

derneğimiz beykoz pazar sokağındadır kuşçu apo demeniz yeterli yalıköy fabrika durağının karşısındaki manavın arkasında herkesi bekleriz

Kiralık kümes,kuş uçurum mekanı tarzı bir yer Beykoz dernegi'nin ayarlamasını gerekir. İstanbul'da bu işler için en iyi mekan.

Geri