beykozlu kaplama miro üreticisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arapmardin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

arapmardin

Üye
www.kaplamasarikafa.azbuz.com
Ad Soyad
özgür delice
Meslek
turizim
İlgi Alanı
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0036.webp
    Fotoğraf-0036.webp
    158.1 KB · Görüntüleme: 1,862
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0029.webp
    Fotoğraf-0029.webp
    169.3 KB · Görüntüleme: 1,785
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0043.webp
    Fotoğraf-0043.webp
    174.6 KB · Görüntüleme: 1,880
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0039.webp
    Fotoğraf-0039.webp
    168.7 KB · Görüntüleme: 1,886
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0020.webp
    Fotoğraf-0020.webp
    192.8 KB · Görüntüleme: 1,916
gÜZEL KUŞLAR SAĞLIKLI YAVRULAR ALMANIZ DİLEĞİYLE!

slm arkadaşım ben kenan paşabahçeden bende bir çift miro var fakat bir yıldır yavru alamıyorum çatıda bakıyorum kümesin altına kumda serdim yerleri sıcak karışık yem veriyorum başak bişeyde vermiyorum neden yavrular ölüyo bu konuda bir fikrin varmı bu arada ben cumartesileri sarımetin in mezatına katılıyorum eyer oralara gelirsen tanışmış oluruz teşekürler

ustam kuşların gercelten cok güzeller ellerinize saglık

güzel kuşlar maşlah ii yawru alman dilegiyle...gurkan sahın...

güzel kuşlar maşlah ii yawru alman dilegiyle...gurkan sahın...

kenan.kptan' Alıntı:
slm arkadaşım ben kenan paşabahçeden bende bir çift miro var fakat bir yıldır yavru alamıyorum çatıda bakıyorum kümesin altına kumda serdim yerleri sıcak karışık yem veriyorum başak bişeyde vermiyorum neden yavrular ölüyo bu konuda bir fikrin varmı bu arada ben cumartesileri sarımetin in mezatına katılıyorum eyer oralara gelirsen tanışmış oluruz teşekürler

arkadaşım üzüldüm duruma ne olabilir diye düşünüyorum yakınsın mezatlara pek sık gitmem ama buluşup bu soruna bir çare mutlaka bulurum miro yumurtlamıyosa ya erkek dölsüz yadişide sorun var belkide çatalı kırıktır genelde satıcılar bunu yapar yani mutlak sorunu çözeriz ama doğan yavrular neden ölür bu şaşırtıcı ama çaresiz değil halledebiliriz dert etme

abi sen ürettiyin kuşları kendine mi ayırıyorsun yoksa satıyormusun satıyorsan ne kadar kuşların fiyatı ögrene bilirmiyim :ne:

Paylaşım için teşekürler güzel kuşlar Allah uzun ömür versin

Kumsaz' Alıntı:
abi sen ürettiyin kuşları kendine mi ayırıyorsun yoksa satıyormusun satıyorsan ne kadar kuşların fiyatı ögrene bilirmiyim :ne:

yok arkadaşım ben üretmedim ama istersen bu soyun kardeşlerinden ala bilirsin arkadaşı ararım gönderir kardeşlerinden

Selamlar Arkadaşım kuşlarına karışık yemi fazla verirsen ölürler tabi karşık yemi çok vermeyeceksin hatta hiç verme çünkü kuşlar ishal oluyor ve büyümüyorlar sana tavsiyem kaliteli buğday yedir ayrıca takviye olarak fiğ ve palet yem yedirebilirsin yavrularına ayrıca yavru vitamini ile takviye yapabilirsin...

[No message]

Ekli dosyalar

• DSC00185.webp
    DSC00185.webp
    916.5 KB · Görüntüleme: 1,184
Geri