Beyler Balkona Kümes yapcam Resimli Gösterim yardım Edermisiniz .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kraldevre71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Orhan Yıldırım
Meslek
Mobilya
İlgi Alanı
Kediler
Evet Beyler Ben 6.katlı Binanın 5 .katında oturuorum ve Taklacı Beslemeye Karar werdim Gösterdim Resimlerde Nasıl bir Kümes Yapabilirim Önerilerinizi Bekliyorum Bana Başka Cins Kuslar Besleyin Demeyin Hem sevmiorum Hemde öle kuslara para weremem (: Ve Balkona Özel Bir Kümes Yaptırcam Rahat Olcak büyük olcak Çamasır Asılan Yerede Set Yapcam Balkonun Yarısını Kumla Kaplıcam Ve Ucurma Alanı Cok Büyük Ve Resimlerde Göstermiş OLdugum gibi Resimde Tam olarak gözükmeemiştir ama burdan bakınca büyük (: He Bide Orda Kus Beslenmez demeyin Hevesimi kırmayın (:
fotoraf0001z.jpg
fotoraf0002s.jpg
fotoraf0003z.jpg
fotoraf0004x.jpg
fotoraf0006.jpg
fotoraf0007z.jpg
fotoraf0008.jpg
fotoraf0010l.jpg

resimler gözükmüyor ki

kardeş sana özel msj attım gelmedımı

S.a

Arkadaşım bu işe gönül vermen güzel. Hevesin kırılırmı bilmem ama balkonda oyun kuşu beslenmez o kuştan istediğin verimi alamazsın. Bu yüzden başka ırk beslemem demişsin hiç besleme derim ben. Ama yok besleyecem dersen en üst katta oturuyosan bi nebze şansın olabilir. Tabi apartmanda kuş beslemene izin verirlerse. Benim tavsiyem önü tel örgülü büyük kümes yap oyunlu kuşları at içine yavru al. Yavruları uçurabilirsin belki. Uçuramazsan bile akşamları karşısında çay içeceğin bir mekanın olur :)

S.a
İbrahim abininde dediği gibi balkonda oyun kuşu beslenmez ben 11 katlı binanın 6.katında besliyorum kuşlar çatıya kalkıyor balkonu bulamıyor bir yerede gitmiyorlar çıkıp tutmak zorunda kalıyorum balkonda her tür kuş beslenir ama taklacı uçmaz benim balkonum seninkinin 2 katı nerdeyse ama büyüklüğü sadece kuşların rahat etmesi ve çok kuş beslemende yararlı olacaktır ben şuan yavru alıyorum yavruları müstakil evdeki komşularımda uçuruyorum bizim çevrede kuşçu çok olduğu için mesafe sorunuda olmuyor allah kısmet ederse binanın çatısına kümes yapacam...
Not:Akşamları kuşlarımı yemleyip çayımı nargilemi içmekte çok güzel bir duygu:)

Geri