Beyler Balkonda Besliorum Ucma Sorunu Var ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kraldevre71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Orhan Yıldırım
Meslek
Mobilya
İlgi Alanı
Kediler
S.a Beyler Ben Ankara/mamakta Oturmaktayım 6 katlı binanın 5 katında Besliorum Taklacı Besliorum İlk baslarda indiremem diodum ama o Sorunu Geçtik Şimdi Benim Kuşlar Fırlatıorum Direk Catıya Konuolar Orda 3 veya 4 dk bekledikden sonra kalkıp 2 tur atıp geri konuolar ve hep böle 5-10 dk arayla böle yapıolar ve biraz zaman gecince direk balkona iniolar Ben kuslarımın Ucmasını İstiorum Yarım saat 1- saat ucsalar yeter bana acaba benim kuşların kalitesinden mi kaynaklanıor Ne yapmalıyım Acaba Yardımcı Olursanız Sevinirim Balkonda besleyipte Kusları baya bi Ucan Arkadaşımız Varmı Forumda Acaba Gecko Haric :) Şimdiden Yardımlarınız icin Teşşekür ederim Üstadlar ...

1 saat uçmasını istiyorsan bide taklacı istiyorsan tek güvercine 100 150 lira ayırman lazım tek güvercine çiftler 200 300 tl yoksa boi

pckolik' Alıntı:
1 saat uçmasını istiyorsan bide taklacı istiyorsan tek güvercine 100 150 lira ayırman lazım tek güvercine çiftler 200 300 tl yoksa boi

Allah Allah.O kadar pahala mı bu güvercinler :hmm:

sen onların içine normal uçan bildiğin bir kuş al takla olması önemli değil hatta iki tane bulsan daha iyi olur onlarla beraber uçur ya seninkiler uçacak yada sein kuşlar onlarıda kendine benzetecek:D
her kuş yarım saat uçabilir uçurmasını bileceksin.
Bizim buralarda o zaman kuş ölmüş desene 2 sat uçan kuşları en fazla 50 liraya satabiliyoruz.Kuşlarımızda iyi yani kötü de değiller.Sizin oralara toplayıp getirmek lazım çiftini 300 den satabilirsek tamamdır... (:

BİR KUŞÇU ÜSTADINDAN 1 ÇİFT YAVRU TAKLACI EDİN.. SÖKÜLÜNCEYE KADAR BALKONUNA ALIŞIRLAR SÖKÜLÜNCEDE, İYİ DAMAR İSE BU SEFERDE BALKONUNA İNDİRMEK İÇİN UĞRAŞIRSIN..

Bence Balkonda Beslediğin İçin Fazla Ucamıyorlar Catıda Beslesen Kovalama Sansın Olcak Ama Balkonda Öyle Bir Sansın Yok Catıya Veya Dama Konduğu Zaman Yani Yeni Kuş Alsanda Sansın Zor Bence. 100-200 Lıraya Aldığın Kuşta Balkona Konamaz Ya Kendini Balkona Atar Vurur Yani Yada Damda Geceler Dısarda Kaldığı İçinde Hastalanır Ölebilir. Yerde Veya Catıda Besleme Şansın Varsa Orda Besle Derim Veya Taklacı Besleme.

çatıya poşet at çıkabilirsen bagla poşetleri hareket etsin poşetler ondan ürküp konmazlar ve kelebek baska özellikle kelebek al 20 30 liraya çift al he 100 150 veririm diyorsan mavi baş kalebek al hep seferleri uzar yani uzaga gider yada karabaşda alabilirsin onlarda sinege çıkartırlar

en guızeli sen taklacı beslemekten vaz geç güzel 2 çif tip yada baska al keyfini çıkar oyunlu bir kuşun balkona inmasi söz konusu degil insede o mardinden bi cacık olmuyo malesef ben 4 tane arkadaşlarımdan yavruyken alıp uçurdum söktüm sonra sefere başladılar en az 4 gün damda yatılarını gördüm ve karar alıp kümesi zor bela babamın terasa çıkardım balkon mardin kuşuna göre degil onu anladım kal salıcakla.

Geri