beyler bunların taklacı olduğunu bilen sölesin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan furkan690
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

furkan690

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
furkan kovar
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
kahverengimsi taklacı heralde ama takla atmıyo ben anlamadım paçaları var ve de siyah beyaz cinsi nedir bilen varsa bi zahmet sölesin

Ekli dosyalar

• 04042011343.webp
    04042011343.webp
    203.1 KB · Görüntüleme: 1,078
buda diğer resim

Ekli dosyalar

• 04042011344.webp
    04042011344.webp
    249.3 KB · Görüntüleme: 1,044
elindeki taklacıya benziyor siyah beyazda kırma bence ?? ama şunu söylemeden gecemiycem gördüğüme göre kuşların ayaklarına ip bağlamışın bu kuşlara zarar verir yazık işkence çektiriyorsun ......böyle kuş alıştırılmaz böyle bir yöntem yok ayrıca kendi haline bırakman lazım.........

furkan once kuşların ayağındaki ipi sök.sonra kanatlarını bantla elektrik bandıyla.ilk 6 telegi bağlasan yeterli olur.elindeki taklacıya benziyor ama her taklacı takla atmaz.safkanından çok çok uzaklaşmış kuşlara benziyorlar.
son olarak kuş öyle tutulmaz.ayak kısmından tutacaksın kuyrugundan degil.ayaklarını arkaya uzatıp ayak ustunden tutabilrsin mesela

bende biliyorum ama kardeşim ilk gün yarın saten bırakıcam kahverengi duruyo gitmiyo ama siyah biraz hırçın ürkek kaçıyo ama fazla deil 10 metre gidiyo iniyo bende alıyom merak etmeyesin

artık öle yapcam tavsiyeler üstüne kardeşim

furkan kuşlar öyle acı çeker çok büyük hata yapmışşsın her neyse anlamışsın hatanı
kuşlar kırılmış takla atması çok düşük bir ihtimal!!!

ilk gün attı 2 kere dahada görmedim attığını serbest bırakıcam bakıyım atcakmı

Kardeş elindeki kuş mardin taklacısıdır.Yerdekide kelebek cinsine benziyo veya başka bir cins olabilir.Elindeki kuşun rengi "şekeri" dir.Eğer taklacı beslemek istiyosan diyerini ya bırak yada sat gitsin diğerine gelince onada dişi bir eş al elindeki kuş erkek, sonra onların yavrularını alır çoğaltırsın böyle beslemeye devam et ama resimdeki fotoğraflar hiç güzel durmuyo(iple), varsa evleri oraya koy yoksa ve beslemek istiyosan ev yap onlara sonra kanatlarını bantlayarak onları yere alıştırırsın ve güzel bir kuşculuk yapmış olursun...umarım bu yazımı dikkate alırsan sevinirim saygılar...

Selamlar.Kırmızı olan şekeri diye tabir ettiğimiztaklacıgüvercinlerden.Siyah beyaz olan kuşta doğu illerinden gelme olabilir filo uçucusuna benziyor.Kuşlara resimden bakıldığı kadarıyla herhangi bir kırıklık bulunmuyor.Ayağa ip bağlama konusunda arkadaşlara katılıyorum.Bu farklı cins güvercinleri eşlemez iseniz kırma kuşların çoğalmasına yardımcı olmuş olursunuz.Daha güzellerini beslemeniz dileğiyle...

kardeşim ben bu kuşları ankaradan getirttim bayburtta yaşıyorum ve dişiside vardı hatta 10 güne falan yumurtası çıkcaktı gelirken darbi kutuya koymuş adam çlmüş oo yüzden bişe diyemem ama onun dişisini bayburtta bakan varmıdır bilmiyorum bakan varsa alcam emin ol yerleri duvara montalı 2 çift kuş kalabilir yavrular içinde yer var yerden 6 metre yükseklikte ve merdivenle çıkabiliyorum has sansar gibi hayvanlar rahatsız edmiyor saygılar

kardeşim bilgiler için saol bu dediklerinne uyucam dişisi vardı öldü ve ankaradan bayburta geldiler küçük kolide o yüzden heralde evleri var 2 çift için yavrularda alır çok yavru olursa genişletirim

siyah beyaz olan bango kırmasına benziyor. belki farklı bango türlerinin eşleşmesi sonucuda olmuş olabilir. ama burun kısmı biraz büyük bangolara göre.

ben siyahı satcam satende ona dişi alcam satığım kışiden hep dişi hemde para

Geri