Bi bakarmisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 751

Klaus

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hüseyin
Meslek
Yildiz
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Arkadaşlar Önceden kuş besliyordum ama yuvamızı patlatmışlardı 1 2 Sene aradan sonra unuttum Sorum Şu
Yerde kuş besliyorum ve bunları günde 1 veya 2 kere dışarı cıkarıyorum yemliyorum Yarım saat yada 1 Saat günde cıkarmak yeterli olurmu birde kuşları yemledikden sonra yuvaya koyup güvenligi için eve koyuyorum evde cıkarmıyorum ara sıra cıkarıyorum eve alışmazlar dimi bakmak için hava kötü olunca sorun olurmu başka zamanlar hep dışarı yere cıkarıp yemliyorum kac günde alışırlar birde 1 çift kuşum var 2 kuş yani coğaltmasam sorun olurmu birde

HÜSEYİN SORUN YOK ..GÜLE GÜLE BESLE..

EVİN İÇİNDE KUŞLARI TUTUP KENDİNE HASTALIK BULAŞTIRMA SENİN SAĞLIĞIN DAHA ÖNEMLİ...

BALKON YA DA ARDİYE GİBİ BİR YERDE GECE MUHAFAZA ETSEN.. :slm: :evet:

Güvenlik için balkonda abi evde derken balkonu demek istedim ama saol abi ginede yazdıgın için günde toplam 1 saat dursalar yeter ve alışırlar dimi abi

Klaus' Alıntı:
Güvenlik için balkonda abi evde derken balkonu demek istedim ama saol abi ginede yazdıgın için günde toplam 1 saat dursalar yeter ve alışırlar dimi abi
SADECE SALDIĞIN YER ÖNEMLİ...KAPALI YERDE DURABİLİR..NEREDE SALARSAN ORAYA ALIŞIR..UÇAR VE İNER..TEKRAR ALIR DİĞER YERE BIRAKABİLİRSİN...

ARAŞTIRMA YAPMAK İSTERSEN '' SEYYAR KAFES İLE KUŞ UÇURMA '' KONULARINA BAKABİLİRSİN.. :slm:

HER CİNS GÜVERCİN İÇİN GEÇERLİDİR..

Ara sıra içer gibi yerde salıyorum soğuk yağmurlu havada bi oraya bi burda diye korkuyorum orayada alışır die

Geri