bi bakın üstadlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahadır77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bahadır77

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bahadır gökbayrak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
İYİ AKŞAMLAR

BEN GÜVERCİN BAKIYORUM ANCAK YUVA DA GÜVERCİNLER HOŞUMA GİTMİYOR ARTIK YENİDEN VE KIRIK OLMAYAN SAĞLAM KUŞ TOPLAMAYA BAŞLAYACAĞIM KUŞ TOPLARKEN KUŞLARDA HANGİ KRTERLERE DİKKAT ETMELİYİM KUŞLARI NASIL ŞEÇMELİYİM TAKLACI IRKI BESLİYORUM.

Valla nasıl kuş istediğine bağlı yani damcımı havacımı . damızlıkmı . sana kalmış .. bir kusuru olmasın yeter (:

BAHADIR DİYELİM 7 ADET BEĞENMEDİĞİN GÜVERCİNİN VAR SAT..85 TL TOPLADIN DİYELİM ..2 ADET TAKLACI BEĞEBDİĞİN GİBİ AL BESLE ÜRET YAVRULARINI DA UÇUR ..ZAMAN İSTER SABIR İSTER YALNIZ..S A B I R

[email protected]' Alıntı:
BAHADIR DİYELİM 7 ADET BEĞENMEDİĞİN GÜVERCİNİN VAR SAT..85 TL TOPLADIN DİYELİM ..2 ADET TAKLACI BEĞEBDİĞİN GİBİ AL BESLE ÜRET YAVRULARINI DA UÇUR ..ZAMAN İSTER SABIR İSTER YALNIZ..S A B I R
Abi 1.5 Senedir Sabır ediyorum Sadece Kuşlar değişiyor :haha: Amacıma varamıyorum. Sanada anlattığım gibi (:

RequeNN' Alıntı:
[email protected]' Alıntı:
Abi 1.5 Senedir Sabır ediyorum Sadece Kuşlar değişiyor :haha: Amacıma varamıyorum. Sanada anlattığım gibi (:
AMAÇ İYİ TESBİT EDİLMELİ .. HEM BANGO HEM OYNAR ONLARI DAMIZLIK HALİNE GETİRMEK ÖMÜR BİTİRİR..

Bahadır, Bu geçtiğimiz pazar günü, Yalova'dan iki genç arkadaşa 4 tane taklacı (miski) verdim. Daha doğrusu pazarda tanıştık, taklacı beslediklerini, yalova da istedikleri gibi kuş olmadığını bu yüzden de Bursaya geldiklerini söylediler. Baktım samimi tipler, beraber dolaştık 2 tane kaplama miski, 2 tane de sarıgöğüs miski ayarladım, 4 üde, ipte takla atan kuşlardı, Toplam da 110 lira verdiler. Baya bi memnun olarak yalovaya döndüler :) Senin de böyle imkanın varsa, geliceksin bursa da bir dolaşacaksın, güzel kuş alacaksın, bi uçuracaksın, baktın istediğin gibiler, yumurtlatıp, yavru alarak çoğaltacaksın :)

abi bursaya gelmeyi düşünüyorum ama kaybolurum diye de korkuyorum :D bi arkadaş arıyorum buralarda yalovada karamürsel de izmit çok ö verler bursa nın kuşlarını kim gidip aldı ise güzel diyo kuşlar ama abi mezata gidip kuşu adam sana ö vcek övcek övsün tamam eve bi getircen uçurcan kuş fos ondan da korkuyorum bi kendime güvenip gelebilsem :D

Parana gore alirsin ancak iyi para verip izleyip almak en dogrusu yavrusunu alabilecegin en ucuz takimi 500 e alirsin pazardan dernekten alacaginin elindekinden farki olmazz

abicim 100 150 veririm hatta 200 ama 500 de veririm ama öğrenci adamız sonuçta bi yere kadar :D

kardeşim bak 1.5 senede kimse istediği kuşu bulamaz ben 15 senedi hala arıyorum
bende şuan 10 yavru var bu yaz 25 yavru alırım en az allah izin verirse
seneye bu yavrulardan 5 tanesini ayırabilirsem ne mutlu bana
bu oyunkuşu sabır zaman ister
yavruların yüzde 70 oynar ama nasıl oynar?
kimi dama düşmez kimi damda güzel oynamaz
burda en önemlisi gözlem sabır
güzel oynayanların ana abasını saklıçan ve kendilerini

oynamayan kuşların anababasından 4 yavru uçurup bakçan oynamassa ana babayı yavruları elden çıkarcan
oynayan kuşlara calışcan
sürekli kuşları deneyeceksin hatasını gördüğünü elden cıkarcan

benden sana bu bir tavsiyedir.

gel bursaya pazara gel ordan 3-4 cif koyu mavi ve dumanlılardan al ve o kuşların yavrularını al uçur. 2-3 çift yavru al bi çift kuştan uçur dene sonra eleme yaparsın
ama sabret hep yavruları uçur gör
bu iş kısa zamanda olcak iş değil
saygılarımla

kardeş bide oyunkuşu alçaksın
gidip şebab alıpta oynasın diye beklersen boşa beklersin
aldığın kuşu değil yavrusuna umut ağlıçan
aklında hep yavruları uçurmak olsun unutma
kuş iyi oynasa kimse pazarda satmaz zaten
saygılar

Geri