Bi baksanız iyi olur...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan islam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

islam

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
enes sımsıkı
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Ya abilerim arkadaşlarım ben hani bazen kaçak geçiyoya onun nasıl yakalandığını öğrenmek istiyorum...
LÜTFEN Bİ KELİMEDE OLSA CEVAP YAZIN...
RESİMLİ OLURSA İYİ OLUR ABİLERİM...

SAYGILAR... :utangac: :utangac:

Valla Resim Yok yanlız Yabancı Kus Geldiinde Kuslarını Ucur Arasına girdiinde alttan kus goster İncegi Varsa İner bugun iki tane mısıri yakaladım bu arada bol sanslar arkadasım

güvercin besleyip te kacak kuş nasıl indirilir dersen burda kimse sana cevap yazmaz kardeşim zaman la ögrenirsin bol kacak indirmeler

YA AMA Bİ TAKTİK VERSENİZ OLMAZMI?

kardeş kuş geldiği zaman havada kuş uçuyorsa hiç karışma onlarla bir kaç dolam alsın ondan sonra alttan bir iki tane daha kuş kaldır ondan sonra pırıltı verip kuşlarını indir yabancı kuş senin kuşlarınla iner ama eğer kuş başka bir çatıya inmişse ona devamlı yem su ve kuşlarını göstermen yeterli zaten''kuşu kuşla avlarlar''

enes kardeşim nerde oturuyorsun .. belki sana yardımcı olabilirim .

Bence bu tip gereksiz şeyleri öğrenmek yerine kuşlarına daha güzel daha iyi nasıl bakarım diye tavsiyeler istesen daha iyi olur güzel kardeşim yanılıyormuyum!

islam' Alıntı:
Ya abilerim arkadaşlarım ben hani bazen kaçak geçiyoya onun nasıl yakalandığını öğrenmek istiyorum...
LÜTFEN Bİ KELİMEDE OLSA CEVAP YAZIN...
RESİMLİ OLURSA İYİ OLUR ABİLERİM...

SAYGILAR... :utangac: :utangac:

Bir dahaki sefere uyarmadan ip, e-posta, ve kullanıcı adınıza yönelik uzaklaştırma alacaksınız. Soracağınız soruları konu olarak açmadan önce arama yapın, arama yaparak bulamadıysanız soracağınız soruyu forumda uygun bölüme, uygun konu başlığı kullanarak yeni konu halinde açın.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri