bi çift yavru mardin kaçtı geri gelirmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FiLoZoF-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

FiLoZoF-

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
atakan çalışkan
Meslek
güvercin üreticisi
İlgi Alanı
Kuşlar
öncelikle aleyküm selam tüm hayvan severlere. 1 hafta önce salı günü arkadaşımdan bi çift arap yavru mardin aldım, kanatları bantlıydı geçen hafta perşembe günü falan dışarı çıkıp dolaşmaya başladılar dışarda yem yemeye başladılar,
bugün kanatlarını çözdüm uçurdum çatının etrafında uçtular karşıya kondular ger geldiler derken öğlen olmaya başladı komşunun çatıya kondular geri gelirler diye ellemedim bi baktım yoklar acaba geri gelirlermi gidebilecekleri her yere baktım?

KARDEŞİM SİTEMİZE HOŞGELDİN ÖNCELİKLE .

TAKLACILAR GENELDE SAĞLAM AYAR OLURLAR. GELİRLER DİYE UMUT EDİYORUM .

bide şu var bunlar benim ilk güvercinlerim kümeste sadece ikisi vardı daha yeni başladım nasıl bulabilirim onları?

hoşbulduk abi çok ii bi forum kurmuşsunuz çok sağolun inşalllah gelirler

FiLoZoF-' Alıntı:
bide şu var bunlar benim ilk güvercinlerim kümeste sadece ikisi vardı daha yeni başladım nasıl bulabilirim onları?

ABİM ARKADAŞININ EVİ SANA YAKIN MI? ONLARIN AYARI OLABİLİRLER. KISACASI ONADA GİTMİŞ OLABİLİRLER. EŞLİ KALKTIKLARI İÇİN .

DEDİĞİM GİBİ TAKLACILAR SAĞLAM DAMAR OLUYORLAR. TUTULMALARI ZOR OLUYOR. YERE İNMELERİDE ONA KEZA.

haklı çıktın abi dü saat 6.30 sularında ağaçların arkasından çıkıvverdiler çok sevinio insan hepnize ii günler :)

FiLoZoF-' Alıntı:
haklı çıktın abi dü saat 6.30 sularında ağaçların arkasından çıkıvverdiler çok sevinio insan hepnize ii günler :)

HADİ GÖZÜN AYDIN KARDEŞİM. SEVİNDİM VALLAHİ .

selamın aleyküm emmi .d ben dün akşam bir tane krem akkuyluk full AMA daha yavru tutdum onu kaç günde salmam gerekir

krem' Alıntı:
selamın aleyküm emmi .d ben dün akşam bir tane krem akkuyluk full AMA daha yavru tutdum onu kaç günde salmam gerekir

Kendi haline bırak 2 hafta kadar yerine alışsın sen şöyle bir iki adım attığında yerine doğru koşmaya başlarsa bilki yuvasını tanıyordur o zaman hafif hafif kaldır biraz çevreyi tanısın sonrası zaten malum.

Geri