Bi Kanadı Yerde Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berk61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Berk61

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berk Haciahmetoglu
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Oncelikle herkese merhaba.

Bana geçen gün bı çift kuş hediye geldi dişisi gayet iyi fakat erkeğin bı kanadı kuyruk hizasında diğer kanadı ise yere sürüyor. Acaba kuşun kanadı kırık mıdır ? Birde kuşu havaya attığımda hiç ucamiyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

Şimdiden teşekkürler.

Abi kanadı urlu olabilir veya dediğin gibi kırık da olabilir.

Kanadında ur varsa zaten baktığın zaman bi kitle şeklinde şişlik olur yok kanadı kırıksa o taraf kanadını hiç hareket
etdiremez zaten benim düşüncem bu arkadaşım...

Ya hareket ettiriyor biraz uçuyor ama kanadı yere sürüyor. Kanadını inceledim ur falan göremedim. Acaba bu ur'un tedavisi varmıdir . Tesekkurler

Büyük olasılık kanadı tutulmuştur.Kusun tutulmus olan kanadını hergün kusun kanadına masaj yap kanadı kaldır indir yap.

Mehmet kardesim sagol deniyecegim. İyileşme şansı varmıdir . Varsa kaç günde iyileşir ?

İyileşme şansı olabilir tabii.Kaç günde iyileşir onu bilemem

İç parazit olan kuşlar da kanadını böyle yerde sürür.Uçmasına engel olmaz ama kanatlar düşüktür bence bi iç parazit ilacı da versen olur rutin bi uygulama zaten 6 ayda bir yapılması gerek.

Ya bı kuşumun daha kanadı yere sürüyor ama o uçuyor. Bu kuş neden uçmuyor anlamış değilim. Herkese teşekkürler

Geri