bi orospu çocuğu yüzünden kuş besleyemiyoz amk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 829
A

Anonymous

Misafir
bugün çatıya taş attım bizim çatıya gitmedi başkasının çatısanaa gitti sonra bağardılar sonra annemlerde bana kızdı kuşları sattım amk şuan o kadar sinirliyimki amk

ARGO VE KÜFÜR OLMASIN .LÜTFEN

HER KIZDIĞIMIZDA KÜFÜR EDERSEK OLMAZ .SAKİN OLMAYA ÇALIŞMALISIN !

bence bi adamın başkasının kuşunda gözü olmaması lazım tamam begene bilir ama çalacak kadarda küçülmesi gerekmez benimde başıma geldi 1 çift mardinim çaldilar fakat ben geri ala bildim uzun zamandır birakmıştım ama şimdi yine başladım

1. başlıkta küfür etmen yanlış.Bağırmakta çokda haklı sağa sola taş atmakla ıslık çalmakla etrafa zarar vermekle olmuyo bu işler.Profilinde yaşın 37 yazıyor ama yaşın 15 i civarı..
:sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

sametbzkr' Alıntı:
bence bi adamın başkasının kuşunda gözü olmaması lazım tamam begene bilir ama çalacak kadarda küçülmesi gerekmez benimde başıma geldi 1 çift mardinim çaldilar fakat ben geri ala bildim uzun zamandır birakmıştım ama şimdi yine başladım
NE ALAKA , SAMET ; ÇATIYA TAŞ ATMIŞ KOMŞUSU KIZINCA ANNESİ DE O NA KIZMIŞ BU DA KUŞLARINI SATMIŞ..

ÇATILARA TAŞ ATMAYIN .DİYORUZ.. :hhh: :utangac: PATATES ATIN.. :haha: BİR SAKİN OLUN.. :asla:

olaylar karıştı arkadaşlar pardon :D patates iyi fikir :) tekrar özür diliyorum

BU BAŞLIĞA BAŞKA EK YAZMAYA GEREK YOK .YAŞI KÜÇÜK . KARDEŞİMİZ. SİNİRLENMİŞ ,ÜZÜLMÜŞ .. KÜFÜR OLDU ..

VS UZATMAYALIM.

SİTE SORUMLULARIMIZ VAR .KONU İLE İLGİLENİRLER.

Sakin ol şampiyon...

SEN BESLEME ZATEN , İNSANA SAYGISI OLMAYANIN HAYVANA SAYGISI HİÇ OLMAZZ :sinirli:

Geri