Bilen Yarım Etsin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wanted61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wanted61

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
onur uçkun
Meslek
özel güvenlik
İlgi Alanı
Kediler
selamun aleyküm arkadaşlar ben trabzonda kuş besliyorum ve daha önce başıma gelmeyen bir olayla karşı karşıyayım . miski cinsi bir takım güvercinimin erkeğinde sulu ishal başladı peşinden yeşil ishale döndü bugun dışarı çıkarıdgımda ise sarhoş gibi hareketlerini gördüm ayakta durmakta zorlanıyordu eşi uçunca oda kalkıp onun yanına gitti ama yinede dengesi yerinde değil gibi . suyuna 3-4 gündür ishal ilacı katıyorum ama faydasını görmedim ve diğer kuşlardan ayırdım bu takımı . daha önce başına böyle bir hal gelen ve tedavi edebilen warsa bir cevap verirse sevinirim.

--- message by moderator ---
Uyarı!
Her hastalık SALMONELLA veya VEBA DEĞİLDİR, Hayati tehlikesi olan hastalıklar için öncelikle ECOLİ konusunu araştırabilirsiniz! İmkan ve vakit varsa mutlaka kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekimden yardım alınız ve herhangi bir uygun laboratuvarda dışkıya önceden tahlil yaptırınız. Tedavisine geç kalmayınız!

Uyarı!
Her hastalık SALMONELLA veya VEBA DEĞİLDİR, bunun gibi kesin ifadeler kullanmayınız! Yanlış teşhislerde bulunmayınız. Hayati tehlikesi olan hastalıklar için öncelikle ECOLİ konusunu araştırabilirsiniz! İmkan ve vakit varsa mutlaka kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekimden yardım alınız ve herhangi bir uygun laboratuvarda dışkıya önceden tahlil yaptırınız. Tedavisine geç kalmayınız!
Uyarı! Hayvan hakları yasalarına göre bu yorumdaki gibi hiçbir bilimsel ve tıbbi dayanağı ispatlanamayan, hayvanların yaşam hakkına sakıncalı teşvikler suç ve ceza kapsamında değerlendirilebilirler. Gereği yapılmıştır. Tekrarlanmasın! Bu gibi uygunsuz mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!

S.Aleyküm öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin. Yapabilecekleriniz arasına ek olarak öncelikle pirinç vermenizi tavsiye ederim. İlave olarak çay posasına biraz tuz atarak verebilirsiniz. Kuşlarınıza minarel veriyormusunuz bilmiyorum ama bir inşaat malzemecisinden sıfır yada bir numara mozaik alıp verebilirsiniz. ( Dikkat edin toz halinde olmasın özellikle söyleyin size mermer tozu vermesinler. ) Yeşillik ihtayaçlarını karşılayın. Çünkü tüm canlılar bitki tüketimi gereksinimi duyarlar. Tek bir kuşta görülmesi bu kuşun bu tür mineral ve vitamin eksikliğinden olduğunu düşünüyorum. Naçizane kendi deneyimlerime dayanarak yazdığım bu öneriler umarım işinize yarar ve kuşunuz sağlığına kavuşur. Saygılar...

Uyarı!
Yanlış ilaç, teşhis, sakıncalı ürün veya yanlış/yada tehlikeli tedavi önerilerinde bulunmayınız. Tekrarlanmasın! Hastalığı çok iyi araştırmalı veya kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekime danışmalısınız. Ürünlerin açıklamalarını mutlaka okuyunuz. Bu gibi sakıncalı mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri