Bilgilerinize ihtiyacım var ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yavuz06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 802

Yavuz06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yavuz Selim
Meslek
Aşçı
İlgi Alanı
Kediler
Kuşlarım 1 haftadır eşler hiç ayrılmıyolar birbirlerinden erkek kuşum follluğa yatıp guuu guu diye ses çıkarıyor dişiside bazen yanında bazen karşısında duruyor gecede sabaha kadar erkek bu sesi çıkarıyor ???

YUMURTLAMAK İSTİYORLAR...

YAVUZ ; DİŞİ KUŞ YUMURTLAYANA KADAR BU GUU GUU SESİ BİTMEZ..!

YUMURTLAMASI İÇİNDE * KALSYUM,MİNERAL,ÇİNKO,....İÇEREN DOĞAL YA DA SUNİ İÇERİKLERE İHTİYAÇ DUYAR.

SADECE YEM VE SU İLE TAKDİR EDERSİN Kİ VÜCUTLARI GÜÇLENEMEZ..EK BESİNLER VERELİM Kİ ..TOMBİK OLSUNLAR..

SAYFANIN ÜST SOLUNDA VE SAĞINDA '' özel arama google a '' YUMURTA VERİMİ, DİŞİNİN YUMURTLAMASI,BUNUN İÇİN ...

YAZARAK NE MERAK EYLERSEN YAZARAK BİLGİLERE ULAŞABİLİRSİN..SİTEMİZDE TÜM BİLGİLER MEVCUTTTUR.

AYRICA mchatte BİLGİLİ ARKADAŞLARA DA * CANLI CANLI * ULAŞABİLİRSİN !

mchat.php#mChat

Teşekkür ederim abi verdiğin bilgi için kuşlara tavuk yumurtası kabuğu veriyorum yiyebilecekleri şekilde yemlerine karıştırıyorum ve Karışık yem veriyorum Ve diğer vitaminlerlede destekliyeceğğim tekrar teşekkür ederim

Bugün 15:00 gibi kümesimi açtığımda birtane yumurta vardı dişinin altında gecemi sabahmı yumurtladılar bilmiyorum erkek ve dişi sırayla yatıyolar erkek yattığında ymurta gözükmüyo altında ama dişi yattığında tam yatmıyo yumurtayı görebiliyorum tam ortalamıyo bu sorun olurmu ve ikinciyi ne zman yumurtlarlarr ??

TECRÜBELİ KUŞLAR 1 .YUMURTAYI ISITMAZ 2 .YUMURTAYI BEKLER .

2 SİNİ BİRDEN ISITIP YAVRULARIN AYNI ZAMANDA ÇIKMASI İÇİN TAM YATMAZLAR...

2 . YUMURTA DA NASİPSE 1 GÜN SONRA GELİR ..İNŞLH..

Geri