BİLGİLERİNİZİ TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koraybjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

koraybjk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
koray soguksu
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
BENİM SORUNUM ŞU KUSLARIMI UÇURAMIYORUM NEZAMAN UCURMAYA KALKSAM EVIN TEPESINDE 2 TUR ATIP DAMA İNİYORLAR NASIL UCURABİLİR VE UCUS SURELERİNİ UZATABILIRİM...?(BU ARADA KUSLARIMI TERASTA BESLİYORUM) YARDIMCI OLUP TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
SAYGILARIMLA

uzun bi sopanın ucuna siyah poşet bağla kuşları uçurduğunda salla kokarlar uçarlar

sopaya poset bagladım ama damın oteki tarafına gidiyorlar uçmak yerine

poşetten bi parça kopar. ama biraz uzun ince olsun. kuşlardan birinin kuyruğunun bi teleğine bağla. sonra diğerlerinin yanına at. kuşlar poşetten korkar ve uçarlar. tabiki poşetlide onların arkasından.ama ayağına falan bağlama. poşet sıkışırsa bi yere kuşun orada kalır. bu arada poşet taşıyabileceği kadar hafif olsun. :evet:

ıspartada balon şişirip bağlıyorlar kuşa balon parlayana kadar uçuyor bunu da deneyebilirsin

Kışın okula giderken önüme kuş düştü ve kuşu elime aldığımda siyah bir poşet bağlamışlar kuyruguna.bence yazıktır.Çünkü kuş anıden yükselemiyor o poşet varken benim önüme düşen kuşta yükselemedi ve bankanın camına çarptı ve önüme düştü.
o poşet ya bir ağaca takılırsa yada daha farklı bişi olursa vebalını ödeyemesiniz.
Ben kımseye o poset bağlama işini kimseye önermiyorum.
kuş besleyecekseniz hayvanı mutlu ederek bakın.
şunu bilin ki allahın verdiği canı azrahil alır biz değil

bu kelimelerimi kimse saygısızlık olarak anlamasın büyüklerime saygısızlık etmem ama ben sadece uyarı olarak söylüyorum.

SAYGILARIMLA...

sakınn kuşa poşet fln bağlama kendi halinde uçsunlar damdan dama derken kalkarlar onlar iyi bi gözlem yaptığında onları dama indiren kuşu zaten görürsün onu çıkarırsın aralarından sakın poşet bağlama ama aksi takdirde kuşta kaçabilir.

ben ucurmaya alıştıramadım diyorsan yaz foruma cinsini fiyatı sat yada takas et yada damızlık yap hayvanlara eziyet etme kovalamak poşet baglamak yanlış

Öncelikle teras çok alçakta ise işin zor.Yinede muhakkak uçan kuşlardan adinmelisin.Bu bursa yada baska cinslerinden olabilir.böylelikle uçmaya meğilli kuşlarını birer birer hersabah yada bellirli günlerde tekrarlamalısın,
hepsini birden çurmaya kalkarsan uçmak istemeyen tek bir kuş dahi hepsini dama indirir,tabii bunları yazmak kolay
çünki benim yerim istanbulun enyüksek tepelerinden birinde birde 5 katlı binanın üzerinde,bizim için kolay.
Ne olursa olsun sabırlı olmalısın.

kuşlarını fazla yemleme yağlanmış olabilirler o yüzdende uçmazlar uzun süredir uçmuyolarsada harın kalmışlardır.zorlama kuşlarını zorladıkça sağa sola atarlar hiç uçuramazsın zamana bırak hala uçmuyolarsa damızlık yap.

Geri