BİLGİSAYARCI FERHAT ÖZURFA TAKLACILARI MİSAFİR KISASLI VELLO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenker45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cenker45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ferhat şen
Meslek
bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
s.a kuşunkırpıktan ve yavrudan sonraki 2-3 uçuşu urfada havalar yağmurlu ve rüzgarlı olduğu için kuşu üst üste 7-8 defa üst üste uçuramadım hamlığını atamadı ilerki günlerde videosunu koyacam hamlığını atınca videoyu bazı arkadaşlarımız kosta ve diğer arkadaşlarımız merak ettiği çin koydum inşallah 10 gün içinde de hamlığını atınca videosunu koyacağım.saygılar.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vqxW1X3TBys[/youtube]

s a ferhat kardeşim kuşun altında kafana göe biri olunca çayınızı da içerek kuş izlemek güzel olur yersizlik den dolayı ben çok özledim afiyet olsun
ARKADAŞLAR KUŞU HAZIRLAMAK OYNATABİLMEK BELLİ BİR SEVİYEYE GETİRMEK ÇOGUNLUGUMUZ BİLİRİZKİ KOLAY DEGİL AMA YORUMLARIMIZ OLSUN DÜŞÜNCELERİMİZ OLSUN OLUMLU YADA OLUMSUZ KUŞDAKİ EKSİKLİKLERİ GÖRDÜGÜMÜZDE O KUŞA HİZMET EMEK VEREN KİŞİYİ DE DÜŞÜNEREK ELEŞTİRİLERİMİZİ YAPMALIYIZ EKSİGİ OLMAYAN HATASI OLMAYAN KUŞ TABİKİ YOKTUR EN MÜKEMMEL KUŞUN HATASI VARDIR AMA HATA KABUL EDİLEBİLİR OLMALIDIR ARKADASIMIZ EMEK VERMİŞ BİLDİGİ KUŞ OLDUGUN DAN BİR FİAT BELİRTMİŞTİR ALIRLAR ALMAZLAR MESELE O DEGİL BÜTÜN MESELE KUŞ SAHİBİNİN KUŞUNUN DEGERİNİ O ŞEKİLDE GÖRMESİDİR BELKİDE İLERDE O DEGERİ HAK EDECEK KUŞDA OLABİLİR AMA SONU GÖRÜLMEYEN KUŞUN ÖNÜNE BAKARAK İŞTE O FİATLIK KUŞMU KUŞDA HATA VAR DENİLEREK ŞEVK DE KIRILMAMALIDIR NEDENİ İSE BURALARDA PEK ÇOK KİŞİLERİN MASA BASINDA UÇURUP ORTAYA BİR SEY KOYAMADIGI DEFALARCA GÖRÜLMÜŞTÜR LAKİN ARKADASIMIZ HER NEKADAR EKSİKLERİDE OLSA BEGENİRİZ BEGENMEYİZ HAVAYA KALDIRABİLİYORSA VE BUNUDA BURADA PAYLASABİLİYORSA BU DURUMU DA TAKDİR ETMEK GEREK KENDİM OLARAK BURALARDA BU GİBİ DURUMLARI YAZARKEN PEK HOŞNUT OLDUGUMU DA DÜŞÜNMEYİNİZ KESKE BENİMDE YERİM OLSADA İYİ YADA KÖTÜ OLDUGU KADARINI BURALARDA PAYLASABİLSEM MAZERETLERİN ARKASINA SIGINDIGIM SANILMASIN AMA ORTAYA KOYACAK BİR ŞEYİM YOK İSE YIKICI YIPRATICI SEVK KIRICI ELEŞTİRİ YAPMA HAKKINA DA SAHİP DEGİLİM ONUN İÇİNDİRKİ GELECEGİMİZ GENÇLERİN HEVESLERİNİ KIRMADAN PAYLASIM VE ELEŞTİRİLERİMİZİ DAHA GÜZEL DAHA SEVİNDİRİCİ VE TAKDİR EDİCİ YAPALIMKİ KUŞÇULUGUMUZ AŞAMA KAYDETSİN DİYOR FERHAT KARDEŞİMİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM
SAYGILAR

S.a.
Yavru ustunde yattigi anda kusu kaldirmak dogrumu ?
Yumurta ve yavru bakimi zamaninda erkek kusunu sabah/ogle arasi veya ikindi vaktinden sonra, disi ise ogle ile ikindi arasi ucurulur biliyordum... Ne dersiniz ?

akanabiss' Alıntı:
S.a.
Yavru ustunde yattigi anda kusu kaldirmak dogrumu ?
Yumurta ve yavru bakimi zamaninda erkek kusunu sabah/ogle arasi veya ikindi vaktinden sonra, disi ise ogle ile ikindi arasi ucurulur biliyordum... Ne dersiniz ?

Kuş mamalı iken uçurulmaz,yavruya canlı yem kusmaya başlayınca uçurulur.. hatta en iyi performansını o zaman gösterir..
Yumurta üzerinde uçurulan kuş, uykudan kalkmış adama benzer tercih edilmez.. lakin illa uçsun dersek sabah akşam öyle kuşluk vakti hiç fark etmez, uçurulur.. (sakıncası varsa da ben bilmiyorum)

s.a muharrem abime çok teşekürlerimi sunar dediklerine aynıyen katılıyorum. Aslında yavrulu kuşa ahmet beyin dediği gibi kuş yavrusu 18-22günlük olmadan uçurmak sakıncalı çünkü ilk 18 gün yavrunun anne ve babası kursak mayası yavruya verir eğer ekke kuş mayalı iken uçurulursa sakıncalı durumlar doğabilir mayanın yavruyu zehirleyebileceği bile söylenmekte en iyisi yavrunun 20 günlük olduktan sonra anne veya babasını uçurmak gerekli kursak sütü ise yanlışım varsa düzeltin annede daha fazladır ilk günler hep anne ilgilenir çakmaklı erkek olduğu için ben uçurdum tabi erkektede kursak sütü vardır ama anneninki kadar fazla değildir kursağı mayalı kuşun uçumundan performans almak mümkün değildir kuşun kendiside zehirlenebilir. Ben yanlışmı yapıyorum evet yanlış yapıyorum.Siz yapmayın inşallah bundan sonra bende yapmam. saygılarımla.

1 yorum yazdım masallah herkes bı yerden yazmıs bana sunu soylıyeyım en basta tabıkı kusun sahıbı kusun degerını belırler bende zaten bunun aksıne bısey soylemedım ben sadece bu kusun neyıne 10 mılyar bıcıldı dıye merak ettım dıye soru sordum zaten onada cevap verılmedı yanı bu kusun ustunulugunu gercekten merak edıyorum kus kotu kus asla demıyorum ama normal bı kus benım gozumde herkesın bakıs acısı tabıkı farklıdır benım bakıs acımda bu sanal alemde bıseyler paylasılıyorsa ıyı yada kotu yorumlar gelıcektır hep masallah demekle olmuyor malesef bende kusumun vıdeosunu koydum begenenlerde oldu begenmeyenlerde olabılır bu normal bısey herkesın oyun kusu anlayısı farklıdır kımısı cok takla atan kusa 1 numara der dıgerı uzun gıdene ama yıne dıyorum 4x4 kus yoktur o ancak hayaldedır saygılar.

Geri