Bilir Kişiye Soruldu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertan Genis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 570
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
SertaN Geniş
Meslek
Turuzim
İlgi Alanı
Kediler
Tekrardan herkese merhabalar.

daha önceki açmış oldugum başlıkta da dedigim gibi daha guvercin yetiştiriciligi ve bakımı konusunda tecrubesiz biriyim. hemen hemen cogu konuya göz attım forumda bir cok konuda tecrube yada bilgi sahibi oldum. fakat icinden cıkamadıgım ve acmıs oldugum dıger baslıktada dedııgım gıbı suan kuslarımda dıs görunuslerınde olmasada hastalık var. burdan okuduklarım dogrultusunda e coli veya salmonella. sulu ishal başladı ve cogu dışkı yesil yada sarı ve bazılarında kirç gibi beyaz köpukler mevcut.

izmir seferihisarda yasıyorum. tatil köyu işlettigimiz icin tesisten cıkmak ve izmire inmem neredeyse cok ama cok zor. seferihisardaki olan veterinerlerde genel anlamda kedi yada köpek ilacları mevcut bunun dısında guvercın konusunda pek fazla bilgileri yok. fordan okudugum cogu ılacı bulma ımkanım olmadı. ve herkes aynı hastalık icin ceşit çesit ilacc önermis. tabiki herkes kendi kullandıgı yada sonuc aldıgı ilaçları yazmıs fakat eczanelerden e coli salmonella ve ishal icin alına bilecek ilaçları ustadlar önerirse sevinirim.

Ve son olarak en baştan beri soyledıgım gıbı bu konularda tecrubesizim lutfen kımse arastırsanız yazıyo demezse sevinirim. ayrıca seref abiyede tesekkur edıyorum bana verdıgı bılgıler dgrultusunda kumesi azda olsa duzenledım ve onun uyarısı sayesınde koymus oldugum ısıtıcıyı cıkardım kumesten. cunku kuslar zamansız tuye girdi :) suan kumes tüy icinde... yanı kısaca biz tecrubesiz arkadasklar siz ustadlar sayesınde kendımızı gelistirecegiz.

saygılarla....

Geri