BİLMEDEN YAKALADIĞIM DÖNEK KUŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zivziv61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

zivziv61

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sefa kurtaran
Meslek
iklimlendirme
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar benim 4 tane paçalı güvercinim var dün kuşları yemlerken çatıda yanlarına bi kuş indi siteden baktım kuşun cinsi dönek bugünde zaten uçurduğumda kuş direk buluta vurdu kuşa pırıltı falan göstermedim özelliğini bilmedimden dolayı, neyse kendi kendine indi aaşağıya bu kuşu çok sevdim anlicanız dişi mi erkek mi bilmiyorum ama ben bu kuşu paçalı güvercinle eş yapabilirmiyim. Eğer eş olursa yavruları nasıl olur yani güvercinin ırkında bir sıkındı olur mu yardımlarınızı bekliyorum.

Bence sen hepsinin fotoğrafını çek buraya koy.İlk önce kuşlarının ırkını belirleyelim.Paçalı dediğin mardinmi?kelebek mi yoksa yozmu?.Ona göre eş al yanına.Irkın korunması açısından bilmeden eş yapma.
Saygılar.

eşlemeyi düşündüğüm kuşla bahsettiğim dönek güvercindir.

Ekli dosyalar

• 16012012191.webp
    16012012191.webp
    233.6 KB · Görüntüleme: 1,172
Abi resimdekiler dönek değil.Paçasız olan bursa oynarı diğeride büyük bi ihtimal mardin.Bunları eş yapma.Bursa oynarına uygun eş alırsan daha güzel yavrular elde edersin.

Hakan bu kuş buluta çıkıyo takla falan atmıyo ve acayip ürkek folun içinde bile çok zor tutabiliyorum kuşu, sence cinsine göre normal mi. Bu birde o resimdeki paçalı kuşun peşinden ayrılmıyo :D sanırım ikiside dişi bunların ama beraber takılıyolar:D

Geri