Bİlmeyen arkadaşlara sürprizzz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan inegoloynarcisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Seyit Güreşen
Meslek
Müzisyen
İlgi Alanı
arkadaslar ben bizim yorenin iii kuslarından bi çift var ..cogu insanda bilir bu kusları bursa inegöl oynarı yasmaklı..ciftini 850 tlye aldım kapalı kumese attım aldıgım 2 ay oldu...simdi sag olarak yasayan veya buyuyen yada yumurta halinde 6çift yani 12 tane yavrusu var nasılmı oldu bu iş...kısacası iyi cins kus yavruya ii bakmaz bende de onun bulundugu yerde 10 çift yoz dandik kus var kostumu yonunden fındık bango alman posta gibi bunların hepsi eş iyi kus yumurtluyor altından yumurtaları hemen alıyorum..yedekçilerin altına atıyorumm.aradan 1 hafta 10 gün süre geçiyoo bi daha yumurtluyorlar bi daha bi daha derken böle üretiyorum ama simdi onların altına posta kusların yumurtasını koydum dişi biraz dinlensin dieeeeee :buyrun: :buyrun: :p :p :p :p :pilot: :pilot: :pilot:

acıkcası böyle yapmak iyi değil ama bende yapıyorum bizim ahırda yozlar var dolu 40 50 tane vardır bende iyi oyunlu kuşların yumurasını tehlikeye atmamak için onların altına koyuyorum onlarda cok güzel bakıyorlar bazen fire veriyorum faka yinede baya yavru aldım tek kötü yanı yozların yuvası ahırın üstünde olan saçların altındaki tahtalara yapıyorlar ordan düşüp ölebiliyorlar

Maşallah sen baya yavru almışsın ama artık kuşları uzun süre dinlendir.Fazla yumurta çektinde hem kuşlar yıpranır hem aldıgın yavru kalitesi bozulabilir.

Bir ağız çalıp, ikinci ağızda 1 adet dandik yavru baktırmalı.
Dişileri bu kadar fazla sağmak iyi değildir.Hayvanı küstürebilirsin.
Hayvan dedikse bu kadarda değil. Onlar küsmezmi sanıyosunuz.
Bunlar bu derece "hayvansa" , biz boşa tırmalıyoruz !!!!!!!!!!!!!!

İstanbuldan Neco.

en azından 2 3 defa aşırdıktan sonra yumurta alma altından yavruya baksın.hayvan küsebilir yumurtayı keser.

sen sımdı bu kadar para verdım dıye bırde bu kuslara gokyuzunu de gostermessın.zaten sagmal ınek gıbıde sagmıssın..ıyı kuscuymussun...helal!

tekinn' Alıntı:
sen sımdı bu kadar para verdım dıye bırde bu kuslara gokyuzunu de gostermessın.zaten sagmal ınek gıbıde sagmıssın..ıyı kuscuymussun...helal!

ben de zaten o kadar para verdim die degil zaten o paraya ole kus alınmaz ..bana hatır için verildi ben de kusları bole yapmassam kuslar temelli sapı sapanı kacırıyorrr ...sen bursalısın ben de ole damızlık kus ayrı salmalık kus ayrı...

Öyle yapınca hayvanı öldürürsün arkadas, 10 tane yumurta cok deil mi hadi 1-2-3ü anladık :))

Geri