Bir acayip durum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reelce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

reelce

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ercan cimbiz
Meslek
kuşçu
İlgi Alanı
Kediler
İlk önce herkeze hayırlı cumalar ,soruma gelirsek Adım gibi emin oldugum bir erkek bir dişi arapım var ve hatta yavru bile aldım ama şu iki gündür dişi arap erkeğin üstüne çıkıp çiftleşmeye çalışıyorlar bir anlam veremedim yardımlarınız bekliyorum(1 ay önce dişi arap yumurtladı yumurtalarını aldım, altına yumurta sürmedim cahillikten böle birşey başımdan geçti belki yardımı dokunur diye yazdım)

AZ RASTLANAN BİR DURUM FAKAT ,ARAYIP DA BULUNMAZ BÖYLE BİR DİŞİ..

EŞLEYEMEYEN ERKEKLERE BİNEREK , ÜREMEDE ROL OYNARLAR . ELİNDEN ÇIKARMAMANI ÖNERİRİM..

SIKINTI YOK .ACAİP DURUM HİÇ YOK.. :slm:

Kardeşm karışık yem veriyorsan kızdırır kuşları bnm kuşlardada oluyor 1 çift kardeşm erkek ikiside 1 gün biri 1 gün biri basıyo :D kızgınlıktan o geçer

gayet normal bir durum pek çok kümesde rastlanır bu tür eslesmelerin ebeveynleri yavruya sadık iyi baktıgı söylenir
yani saşılacak bir durum degil

kuscu_marik' Alıntı:
gayet normal bir durum pek çok kümesde rastlanır bu tür eslesmelerin ebeveynleri yavruya sadık iyi baktıgı söylenir
yani saşılacak bir durum degil
:evet: :tamam:

Herkeze tek tek teşekkür ederim . :evet:

ask dedikleri bu olsa gerek kuşlar birbirini tamamlıyor altından güzel yavrular almanı temenni ederim eminim çokta güzel yavrular vereceklerdir. Emin ol kuşlar tutmuş. Türker abiye katılıyorum kuşlar sahip ol gerekirse kanatlarını makasla yavru almaya devam et. Saygılar.

Geri