Bir Bakarmısınız Ben yenı Uyeyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tunahan59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Tunahan59

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tunahan Öztürk
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Benim Babam Catı yaptı Boyle Birinci Kat ustu Yan Çatı Bende ıcınde güvercin bakıcam Ön tarafına Küçük Bir Kare kadar YER BIRAKTIK Onune de bir sopa çaktık oraya ınsınler Dıye Bir sorun var Nasıl alıştıracağım
.!YERDE ALIŞTIRIP ÇATI ARASINA KOYSAM OLURMU !

Tunahan59' Alıntı:
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Benim Babam Catı yaptı Boyle Birinci Kat ustu Yan Çatı Bende ıcınde güvercin bakıcam Ön tarafına Küçük Bir Kare kadar YER BIRAKTIK Onune de bir sopa çaktık oraya ınsınler Dıye Bir sorun var Nasıl alıştıracağım
.!YERDE ALIŞTIRIP ÇATI ARASINA KOYSAM OLURMU !
kuşları uçurduğun yer ve beslediğin yuvası olan yer farklı olabilir ama alıştırmak zaman alır. Forumda arama yaptır.

Abicim böyle yapsam yerde alıştırıyım boyle sonra çatı arasına olmazmı

Tunahan59' Alıntı:
Abicim böyle yapsam yerde alıştırıyım boyle sonra çatı arasına olmazmı
farketmez ikisi de aynı yola çıkar.

Bence ilk önce yere alıştır sonra çatıya al çatıda alışmazlarsa bile kaçıp gitmezler :)

Eger yerdeki yerin güzelse bence hiç çatı arasına çıkarma derim hiç çatı arasında filan kuş beslemedim ama oldukça zor olur diye tahmin ediyorum çok kuş kaçırırsın.Birde çatı arasında ses olur öttükleri zaman hemen aşşada oturuyorsanız sabahın köründe sizi oldukça rahatsız eder yarın birgün yavruları olnca birde onlar vik vik ötücek bunları düşünerek çatı arasında besleyin.

Geri