Bir Can Bir Candır

muratkinq

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat Esen
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
İlgi Alanı
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim dün bahçemizde dolaşırken yerde bir tane kumru buldum sanırım ne yetişkin ne yavru orta büyüklükte birşey 2 gündür zorla su içiriyor ve birşeyler yediriyorum ama bulduğumdan beridir performansı düşük yani çok yavaş hareket ediyor çırpınıyor ama uçamıyor ayaklarının üzerine koyuyorum bir ayağının üstüne basamıyor diğerine basabiliyor iyice inceledim her yerlerini yara falan yok ayaklarındada birşeyler yok.Ama kendi başuıa yiyip içmiyor çok gevşek duruyor ölecek diye korkuyorum bir can bir candır yardım edin ne yapayım ? Veteriner demeyin ne zaman gittimse hep hayvanlarımın başına birşeyler geldi.Kendi elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum aksi takdirde kendi haline bıraksam ya açlıktan ölecek, ya kedi kapacak, ya da soğuktan donacak.

Kumrunun üzerine gördüğünüz kadarıyla sinek böcek vs varmı ?? Birşeyler hayvanı bitkin düşürüyor olabilir.

1 kuşun , 1 dee dışkısının fotosunu görmek isterdim. yavru muu ? hangi rahatsızlık anlayacaktık !
1) karnı doysun
2) rahat bir sandıkta istirahat etsin . revir diyelim oraya bulduğunuz yer bahçeniz ise ..yukarıda yuvası olabilir..
siz paylaşırsanız bizler de ..yanınızdayız..destek olacağız..
bakamazsanız ..TOKAT 'ta sevdiklerimize rica ederiz gelir -alır bakarlar .en doğru yerdesiniz..

Geri