Bir çift hünkari beslemek istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurc98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

onurc98

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
İstanbul küçükçekmece yakınlarında oturan abilerim bana bir çift hünkari hediye ederlerse çok sevinirim. almak istiyorum ama babam güvercine para vermeme izin vermiyor. eğer kabul ederseniz çok sevinirim yerim çok müsait ev komple bizim olduğu için hırsızlık problemi olmaz. bir de hünkarilerin bi çoğu yavrularına bakamıyomuş ben onları şiringayla beslesem olurmu? eğer verirseniz ilk iki yavruyu size veririm kaybetmiş bişeyiniz olmaz

Abi biri sana hediye ederse sen yavru alıp yavrularını vermene gerek yok bir çift yavrul aldığında aldığın kişiye kuşlarını geri verirsin daha iyi olur adam yavruların büyümesini beklemez.

ama ben çoğaltmak istiyorum onları yavrular büyüyünce çiftleşmek isteyecekler onalara eş almak zorunda kalıcam

onurc98' Alıntı:
ama ben çoğaltmak istiyorum onları yavrular büyüyünce çiftleşmek isteyecekler onalara eş almak zorunda kalıcam

Sevgili Onur kardeşim yaşın itibariyle kardeşim diyorum, benden sana bir abi tavsiyesi; Biliyorum annen baban değiliz hiç birimiz ama lütfen yazacaklarımı dikkatle oku.

"Önünde uzun bir dönem okul var yaşından anladığım kadarıyla. Kuş öyle birşeydir ki derste kantinte teneffüste sınavda kısacası her yerde. Aklına öyle bir girecek ki hiç birşeye konsantre olamayacaksın. Biliyorum şu an yok abi falan filan diyorsun yada sövüyorsun bilemiyorum. Ama yok deme çünkü ben kendimden biliyorum. O zamanlardan içimde kalmış o kadar çok şey var ki Allah yardım etti, okul, askerlik vs. bir sürü basamaktan geçtim. Yuvamı kurdum, şimdi oğlumla hiç bir şekilde karışan, kızan yok. Ebeveynlerimden yem parası istemek zorunda değilim ve kuş besliyorum. Eskiden kaçak göçek beslemeye çalışırdım, kakalarını görmesinler diye kuşu takip edip silerdim. Saatlerce onları izlerdim, ders çalışırmış gibi yapardım vs.vs. Ama seninde aynı hatayı yapmaman için bu kadar yazı yazdım umarım üşenmeden okur, durup bir düşünürsün. Şu an bu devirde yaşanabilecek en zor yaşlardan birindesin. Senin yaşlarında insanlar karakterlerini yaratmaya ve düşünce yapısını geliştirmeye başlarlar. Bu zor döneminde böyle birşeye başlarsan kendi geleceğinden büyük ölçüde ödün vermiş olacaksın ki bu şartlarda bu ülkede artık öyle birine ihtiyaç yok.

çok doğru söylüyosun abi 1 yıl süredir besliyorum şu ana dek etkilediklerini düşünmüyorum. hatta derslerimi iyiye gittiğini bile söyleyebilirim. kuşlarla 1 saat vakit geçirmem benim bütün stresimi yorgunluğumu alıyor. Fakat senin dediğin gibilerde var resmen bağımlısı olmuş haldeler kuştan başka bişey düşünmüyorlar. Şu an için ben öyle değilim eğer olmaya başlarsam biri bana bişey demeden ben bırakırım zaten. Beni düşündüğün için saol yinede.

onurc98' Alıntı:
çok doğru söylüyosun abi 1 yıl süredir besliyorum şu ana dek etkilediklerini düşünmüyorum. hatta derslerimi iyiye gittiğini bile söyleyebilirim. kuşlarla 1 saat vakit geçirmem benim bütün stresimi yorgunluğumu alıyor. Fakat senin dediğin gibilerde var resmen bağımlısı olmuş haldeler kuştan başka bişey düşünmüyorlar. Şu an için ben öyle değilim eğer olmaya başlarsam biri bana bişey demeden ben bırakırım zaten. Beni düşündüğün için saol yinede.

Senin gibi genç kardeşlerimizin böyle yazılar yazması bile çok güzel, ben sana teşekkür ederim farkındalığından dolayı. Derslerini ihmal etme ama hayatını asla ihmal etme. Başarılar dilerim, herşey inşallah gönlünce olur.

inşallah abi bende senin beni düşündüğün için çok teşekkür ederim.

Geri