Bir çift hünkaride benden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ALACAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ALACAN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kamil Kamil
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Seçiniz
Selamlar ;
2 gün önce yumurtalarıyla birlikte yeni evlerine getirilen hünkariler. Bir kaç saat kadar yumurtalardan ayrı olarak ilçe değişikliği yapıldı. Yuva biraz aceleye geldi ama iç dizaynı için değişiklik düşünüyorum. Bundan önceki yavrularını kendileri besledi, büyüttü. Önerilerinizi bekliyorum. İyi günler.

çok güzel maşşalah , bunlar bakar yavrularına zaten sorun cıkarıcanı sanmıorum

Maşalla umarım çok iyi şekilde bakar abi ,

Saygılarmla :.

Hünkarileri resimden gördükce baglaniyorum kuslara.
bir cift alma planindayim ama saf olarak.

ne güzel öyle bakiyorlar maasallah Allah ayirmasin.
bol ucuslar yumurtalar kümes ferahligi ve sagliklar dilerim

yavaş yavaş almayı düşünüyorum göze çok hoş geliyorlar :)

Maşallah Hünkarileriniz güzel allah bolca yavru alıp üretmeyi nasip etsin :)

Gayet güzel görünüyorlar maşallah , yavrularınızda sağlıkla dünyaya gelip büyürler inşallah..

Çok sağolun arkadaşlar. En güzel - sağlıklı kuşlar sizlerle olması dileğiyle. İlerleyen zamanlarda umarım farklı hünkari türlerine de sahip olurum.
Saygılarımla.

Çok sağlıklı görünüyorlar, Maşallah. Güzel bir damar soy yapmanız dileğiyle.

Çok sağolasın, sizlerede sağlıklı kuşlar dilerim.

Gözlerinin üzerndeki çizgiler sürmeli mi demek oluyor?

Maşallah Hayırlı Yavrular çok güzeller...

Selamlar;

Kısa süreliğine ahşap ızgara düzenim (:

ve yavrularımız (:

merhabalar bişey sorucam size acaba hünkariler çok uçma itiyacı duyorlarmı bende balkonnda beslemeyi düşünüyorumda bi sıkınıtı olurmu

Merhaba ;
Pek bilmiyorum ama ben ne zaman uçmalarına fırsat versem çok yükseklere uçuyorlar ve 30 dk kadar uçuşa devam ediyorlar. * Biraz araştır cevap bulabilirsin forumda.

Dün ititbariyle dişi yavru güvercinim öldü. Çiftimden erkek olan güvercinde 2 gündür yok :S Yuvayı bu kadar sahiplenmişken neden böyle olduğuna üzüldüm. Yemleri suları taze taze hiç eksik olmuyordu. Erkek yavru ve çiftimin dişisi öylece kalakaldı.

Duruma üzüldüm umarim geri gelirler.

aksi taktirde yanliz birakma bir yenisini al.

kümesini cok begendim hünkariye yakisacak bir kümes.
ve altdaki ahsap saglam olmaya bilir bir destek korsan daha rahat olur eger üzerine cikiyorsan.

Selamlar
Tam 13 gun sonrasında (dun) erkek guvercinim yuvasındaydı. Cok sevindim :)) disi guvercin yeni yavrular icin biraz acele ediyor gibi me geldi :))

13 gun sonra gelmesi büyük şans daha da ömrü billah başına bi hal gelmediği sürece gitmez bir yere bol şans

arkadaşlar ben de de 1 tane yavru hünkari var ama tek gözü sulanıyo bazen kapanıyo acıyorum ama gine oluyo gözün de beyaz bişey var onu da alıyorum gine çıkıyo nedenini bilen varsa lütfen benimle paylaşsın

arkadaşlşar benim hünkarimin gözü sulanıyo napmam lazım bilen varsa benimle paylaşsın

Allah nazardan saklasın kardeşim maşallah cok güzeller bende alıcam hünkari 1çift araştırıyorum cevrede pek besliyen yok ama bizim burda. kümesinde cok güzel

Maşallahı var kuşların 13 gün nerde su yem bulmuş ona çok şaşırdım (: Şuanda durum nedir?

Şu anda 1 yavruları daha var. Diğer yavru ilk gününde öldü anlamadım! Bi süre yıllık izinli olacağımdan dolayı mahallede kuşlara bakıcı arıyorum :)

gerçekten maşaallah çok güzeller güle güle büyüt tüyü kadar bereketi olsun. Ya hazır hünkari lerden bahsetmişken burada da sormak istedim mesaj kirliliği olmasın diye, hünkari uçar mı? ne kadar uçar?

Geri