~ Bir cift kostüm tarzi öntepe beyaz ariyorum ~

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tahir Kemal BOZOGLU
Meslek
~ Turist ~
İlgi Alanı
Kediler
Cümleten S.A Arkadaslar,,,,

Degerli bir abimin istegi üzerine,fiyati uygun olmak kaydi ile veya takas ta olabilir bir cift öntepe( percemli ) beyaz ariyorum,aradigim özelliklere gelince göze hitap etsin yeter...

Ilgilenen arkadaslar varsa sayet kuslarin fotolarini buraya göndersinler bakalim insaallah,uygun olanlarla irtibata geceriz.

Hepinize simdiden tesekkür ederim,saygilarimla.

Örnek olarak bir iki foto yolluyorum istedigim tarz bunlara yakin.

Ekli dosyalar

• rn.1.webp
    rn.1.webp
    66.9 KB · Görüntüleme: 1,495
  • rn.2  ( pacalari biraz daha ufak olacak ).webp
    rn.2 ( pacalari biraz daha ufak olacak ).webp
    66.7 KB · Görüntüleme: 1,563
  • rn.2 a.webp
    rn.2 a.webp
    41.1 KB · Görüntüleme: 1,621
Tahir Kemal merhaba uzun zamandır yoktun özlettin kendini inan ki sohbetini arar oldum açıkçası.Bu bahsettiğin ön tepe beyazlar Edirne de 10ytl ile 20 ytl arasın da eğer Edirne den benden aldıra bilirsen kuşları sana bir takım bu hafta bulabilirim aklında bulunsun.Bu arada bizlerden bu kdar uzak kalma msn ni açarsan detayları konuşabiliriz Allaha emanet ol esenkal.

selam değerli dostum...sizin son resim dede attığınız gibi ben ce türkiyede beyaz şebap dalın da en iyi kuş çorludan salih kurt beydedir..

Eyvallah Hüseyin cok sagolasin bende seni merak ediyordum ,sende bayagi zamandir yoktun.Msn`den görüselim hem sohbet eder,hemde detaylari konusuruz insaallah.

Cok tesekkür ederim Hüseyin sende ALLAH `a emanet ol,görüsmek üzere...

A.S Ali Hakan bey,dediginiz kimseyi tanimiyorum ama insaallah kendisiyle tanisir görüsürüz..

Saygilarimla...

Geri