Bir çift kuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şusuçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

şusuçi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
osman yamak
Meslek
serbes
İlgi Alanı
Kediler
Tüm kuş besleyen arkadaşlara selam olsun birkaç resimde ben eklemek istedim.Bütün yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.G.O.Paşa/İstanbul. osman YAMAK[attachment=0]Resim Saygılarımla.

Ekli dosyalar

• Resim 234.webp
    Resim 234.webp
    371.2 KB · Görüntüleme: 1,116
  • Resim 249.webp
    Resim 249.webp
    348.2 KB · Görüntüleme: 1,188
  • Resim 241.webp
    Resim 241.webp
    352.2 KB · Görüntüleme: 1,192
[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 246.webp
    Resim 246.webp
    392.4 KB · Görüntüleme: 1,156
s.a maşallah güzel kuşlar tüyü kadar hayrını görün iyi ucurmalar

saygılar

Tunc bey teşekkür ederim.

Koray bey teşekkür ederim ben yıldıztabya'da oturmaktayım.Fatih bey teşekkür ederim.

Slm, aramıza hg. Osman bey
Bende küçükköydeyim, kuşlarınız sağlıklı görünüyo, resim paylaşımı için teşekkürler.

maşallah güzel kuslar havada seyretmek isterdım hayırlı ucurmalar

maşallah çok güzel oyun kuşları allah bol ve sağlıklı yavrular aldırsın.

Bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Kısmet olursa bu kuşların uçan yavrularının video'sunu sizlerle paylaşmak isterim.Saygılarımla

ya kardeş bunlar eş galiba bendede aynısı var bi mavi bi arap aynı renkler ne çıkıcanı bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim mavi erkek düz arap öntepe dişi bunlar eş ne alla bilirim acaba bunlardan :? :? :? :ne:

KOSAVALI

Harun bey elinizdeki kuşların soyunda ne varsa o renk kuşlar gelir benim kuşlarımın özü arap erkek ve bir ön tepe beyaz dişiden geliyor bu bendeki kuşlardan şu ana kadar çıkan yavrular arap çakmaklı mavi ve beyaz sizin kuşların soyu hakında bilgim olmadığı için ne söylesek yalan olur benim için esas olan oyun o yüzden renk o kadar önemli değil . (: Saygılar

S.A.arkadaşlar kuşlarımın uçan yeni oyun söken iki yavrusunun videosunu sizlerle paylaşmak istedim.
saygılar.

[izlesene]715090[/izlesene]

S.A. beceremedim galiba site yöneticisi arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim saygılar

gardaş kuşların düzel fizikve yapı olarak tam oyun kuşu güle güle besle bu arada ben pek fazla bilgisayar açısından profosyonel degilim yardım istiyorum konu açamadım arkadaşlar burada yazışıyoruz az çok konılardan birbirimizi konulardan tanıyoruz fakat yolda birbirimizi yolda görsek tanımayız onun için öneridir kendi resimlerimizi ekrana taşırsak birbirimize daha samimi davranacagımızı düşünüyorum
ALLAHA EMANET OLUN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ARAPCI ŞAFAK

S.A. öncelikle site yönetimine yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum.Şafak bey yorumlarınız için teşekkürler önerinizde bence çok mantıklı ben en kısa zamanda eklerim inşallah.saygılar

S.A. arkadaşlar video paylaşımında bulunduğum kuşlar hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.saygılar

selam olsunda birader iki tane garga mardin kuşu havada

Abicim kuşların maaşallahı var çok güzeller.Özellikle mavi nin değerini bil o kuşun performansını bilmiyorum ama mavilerden kötü çıkanı hiç görmedim zaten kuş ta dik duruyo.Güzel kuş yani...

saygılar...

elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış iki garga uçurda görelim başa geliyormu kaç atıyor sayalım bakalım resımde gargada kuş

Abi bu laf bana mı anlamadım ne demek istiyosunuz???

güzel kuşlar paylaşım için teşekkürler..böle bi çift bnde de var bn bnm kuşlar zannettim gerçekten çok benziyolar siz eski sahiplermisinizi acaba:D:D:D:D..yarın unutmazsam çekerim foto koyarım;)

polllat' Alıntı:
S.A. Kardeş laf sana değil direk bana bi abimize siteyi gezmesi için şifremi vermiştim oda benimle kafa yapmış kusura bakma kardeş.Saygılar...

şusuçi' Alıntı:
polllat' Alıntı:
S.A. Kardeş laf sana değil direk bana bi abimize siteyi gezmesi için şifremi vermiştim oda benimle kafa yapmış kusura bakma kardeş.Saygılar...
estağfurullah abi okuyunca biraz garibime gittide..

saygılar...

şusuçi' Alıntı:
polllat' Alıntı:

[edit]Siteyi gezmek isteyen ücretsiz bir şekilde kayıt olabilir. Şifrenizi ve siteye kayıt olurken vermiş olduğunuz özel bilgilerinizi yöneticilerde dahil hiç kimse ile paylaşmayınız.[/edit]

dün sölemiştim kuşlarına benziyen die işte:D

Ekli dosyalar

• Celal_082.webp
    Celal_082.webp
    265.5 KB · Görüntüleme: 1,140
iyi uçurmalar dilerim

s.a kuşların çok güzel duruşlarından da kendilerini belli ediyolar bol yavru yumurta alman dilegiyle...

SAYGILAR.........

UFUK NEŞE....

Geri