BİR ÇİFT MALATYA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yankem1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

yankem1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
esat ak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
İSTANBULDAYIM BİR ÇİFT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM MAİLİMDEN SATICAK ARKADAŞLAR BANA ULAŞIRSA SEVİNİRİM.

MAİL:[email protected]

slm kardeş bende her renkten malatya taklacısı var istersen foto veya video gönderebilirim kendin içinden sçersin

arkadaşlar bende enaz 1 çift malatya almayı düşünüyorum ve elazıg da ıkamet edıyorum bızım burda bu kuşları bılen veya besleyen yok gıbı kaldı kı bu kuşların özellıgını bılen de yok ama bu kuşların ortalama 8-9 saat uçtuklarını bılıyorum eger bana yardımcı olabılecek arkadaşlar varsa [email protected] adresımden yada 05386856163 nolu tlf dan ulaşabilirler

ben eski kuscuların elazığdan kus attıklarını duyuyorum. şimdi söyle birsey var ben ankarada 2 cift besliyorum yavruları var .hiç ucurmadım erkekler arada kalktı 10 -15 dakka uctu kaybetme korkusu ile kaldırmadım hiç yavruların yem e dusmesini bekliyorum ucurmak için. ama her malatya 8-9 saat ucar diye eklemen hata olur bendeki kuslar 1 saat ucarsa ben razıyım. aldıgım kısı ucuruyorum dedi ama alısmasıydı yavrusuydu 5 aydır yatıyor artık ne kadar ucar oynar bakacagım.
demem o ki 1-2 saat ın uzerinde ucuyor denilmesine aldanma .git kusu yerinde seyret gözün kapalı örnek olarak 50 liraya alacaksan seyret 150 ye al hem içine siner hemde ne aldıgından emin olursun diye dusunuyorum benim fikrim.

Geri