bir çift oynarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan egretli_03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

egretli_03

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kuscu ltfi
Meslek
serbest
İlgi Alanı
dişi oynar ve erkek

Ekli dosyalar

• Görüntü007.webp
    Görüntü007.webp
    9.9 KB · Görüntüleme: 2,302
  • Görüntü005.webp
    Görüntü005.webp
    314.7 KB · Görüntüleme: 1,813
Merhaba arkadaşım fatoğrafta erkek kuş bulanık çıkmış ama dişiyi net çekmişsin paylaşım için teşekkürler güzel kuşlar güle güle besle saygılar.

arkadasım kuslarına masallah!kusların hakkında bıraz bılgı verırmısın.kuslar sıze nerden gecme ucumları vs.
saglıklı kumesler dılerım...

tekinn' Alıntı:
arkadasım kuslarına masallah!kusların hakkında bıraz bılgı verırmısın.kuslar sıze nerden gecme ucumları vs.
saglıklı kumesler dılerım...

öncelikle teşekkürler bu kuşların soyunun afyon güvercinciler kahvesi sahibi sıtkı abimizden geldiğini duydum arkadaş taklaci yavrusu büyüttürmek için bir takım getirmiş iyi bakmadıkları için satacaktı çok büyük miktar istedigi için alamamamıştım başka biri isteyince altındaki bir takım yumurtada bana kaldı büyüttük:)):) sadece bir ay performanslı şekilde uçurdum 2 saat falan uçuyorlar çok çılgın derecede yükseliyorlardi ama bir takım oldugu için yavru almak istiyorum atmaca falan kapar. bundan önceki soyu porsuk yedi işallah bu sefer bişey olmadan 10arlı 15erli uçururuz daha çok ve renkli fotolar paylaşırız.

kusların baska fotoları varsa koyabılırmısın.burda tam olarak gorup fıkır edınemıyorum..
saygı ve sevgılerımle..

tekinn' Alıntı:
kusların baska fotoları varsa koyabılırmısın.burda tam olarak gorup fıkır edınemıyorum..
saygı ve sevgılerımle..

Ekli dosyalar

• Görüntü010.jpg
    Görüntü010.jpg
    2.6 MB · Görüntüleme: 1,724
  • Görüntü029.webp
    Görüntü029.webp
    15.2 KB · Görüntüleme: 1,840
  • Görüntü011.webp
    Görüntü011.webp
    187.2 KB · Görüntüleme: 1,978
s.a maşallah kuşların çok güzel bol yavru yumurta alman dilegiyle,

saygılar;

UFUK NEŞE...

kusların guzel.bence kıymetını bıl ve cogalt..
yavruları ucur bence bu kuslar ucar...
saglıklı kumesler...

eski kuslardan uçumlarında hiç bi sıkıntı olmaz böle kusların güle güle besle arkadasım ..

DİŞİ YAVRU MÜLAKAT OLMUŞ ,,TAMAM MAŞALLAH DA KUŞLAR KIRMA

YAVRU MÜLAKAT OLMAMIŞ MI ?

[email protected]' Alıntı:

HE OLMUŞ MÜLAKAT YAVRULARDA VERİYOR KUŞLAR HANİ YOZ YA NE ADAMSIN YAV 46 YAŞINA GİRMİŞSİN NELERLERLE UYĞRAŞIYORSUN SEN GİT KENDİ BURSALARINLA İLGİLEN BAYA BİR TAKİPCİN VAR ONLARA AKIL VER VE BU ARADA KUŞLARI BURSA PAZARINDAN BİR ABİMİZE ALMIŞTIK 20 TL YE YUMURTLAMIYOR DİYE SATMIŞTI OYNAR MERAKLILARI UYANIN ONUN BUNUN AZINA BAKMAYIN EN GÜZEL KUŞ ELİNDEKİ KUŞLARDIR

1. SAYFADAKİ DİŞİ YAVRU FOTOSU MÜLAKKAT MI DEĞİL Mİ..?

Foto net değil ama mülakat gibi duruyor. fakat mülakat olsa bile güzel bir yavru olmamış..

BASİT SORU YAVRU MÜLAKAT MI DEĞİL Mİ..?

YOK MU DÜŞÜNCESİNİ PAYLAŞACAK ..ANKET OLSUN..
Mülakat Kırığı nasıl anlaşılır... ayrıntılı anlatalım ki arkadaş'da bilinç kuş almış ve beslemiş olur ve oynara meraklı arkadaşlarda öğrenmiş olur.

EMRE M KUŞUN RENGİ GRİ.. :haha:

SİYAH BİLE DEĞİL ..AYRINTIYA GEREK BİLE YOK.. :slm:

Kartların dişi soyunda problem var gibi duruyor. Eş değiştirilirse sorun kalmaz.

disi mulakatim diye bagiriyor zaten. erkekte bozuk, mulakat oynar kirmasi gibi.

vermid0n' Alıntı:
eski kuslardan uçumlarında hiç bi sıkıntı olmaz böle kusların güle güle besle arkadasım ..
DEĞERLİ OYNAR SEVER VE BESLEYENLER ;
MÜLAKAT BURSAMIZA ÖZGÜ BİR IRK'TIR.FAKAT ;OYNAR DEĞİLDİR.BU SEBEP İLE OYNAR İLE MÜLAKAT EŞLEMELERİ
YOZ yani KIRMADIR,DEĞERSİZDİR.MELEZDİR.

OYNARDAN , MÜLAKAT ALAN ''YANLIŞ YOLDADIR..''

Geri