bir de balkona rahat indirebilsem!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnytclr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

cnytclr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tyenuc relic
Meslek
çoban
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar merhaba;
yunus balıkları havuzda şov yaparlar ya,hani 3'ü aynı anda sudan yükselir ve aynı anda suya düşerler.
benim 3 kuşu görmenizi isterim.
çatıya gelip aynı anda yan yana bir çekiyorlar ki,muhteşem bir ses ve gürültü,kanat sesleri,yoldan geçenler bile kafayı kaldırıp seyrediyorlar.ah ah benim bu kuşlara 10 ytl veririm diyen kuşçuyu getirsem de bi seyretse şu kuşları.
maaşallah diyim de nazar değmesin.yakında istanbul bu kuşları konuşacak.
saygılarımla...

malatya' Alıntı:
arkadaşım sende konu açmak için konuşuyosun şimdi bu konudan arkadaşlar ne anlayacak boş işlere zaman harcamayın saygılarımla demir dinç

Yorum çok kötü, karşındakine hitap, saygı sıfır, konuyu açana arkadaş yerine abi desen nasıl olurdu. Çünkü 30 yaşında sen ise 20 yaşındasın. :unlem: :unlem:

malatya' Alıntı:
orda yaşı felen yazmıyor 30 yaşında olduğunu bilmiyodum abim yaşında kusura bakma cüneyt abi allaha emanet olun demir dinç

Kullanıcı adına tıkladığın zaman veya profil bilgilerine baktığın zaman yaş ve diğer bilgilerini görebilirsin.

eger kusların duruyosa hemen alıcam tabı satmadıysan telefonm 5382408093 ara konslım

(:

S.A Cüneyt arkadasim...

Sayet kuslarini balkona indirmek istiyorsan onlara cok iyi bir egitim vermelisin,buda kuslari bir müddet ac birakarak olur diye düsünüyorum.

Ayricada namini simdiden duyduk...

ALLAHA EMANET OL.

aleyküm selam tahir;
herşeyi denedim,biri gelse biri gelemiyor,şu aralar yumurtlayacaklar galiba,yavrularını alabilirsem,mavileri ve sabuniyi sana gönderebilirim,yerin müsaitse tabi biliyorsun her yere inemiyorlar:)
saygılarımla.
görüşmek üzere,ALLAH'a emanet ol.

Eyvallah...

Candan teklifin icinde cok tesekkür ederim sag ol.Insaallah istedigin özelliklere bir gün sahip olur ve seni mutlu ederler...

Kendine iyi bak,hayirli günler arkadasim...

(:

Geri