Bir Erkeğin iki dişi ile eş olması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdalmagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

erdalmagic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdal Saruhan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar benim bir sorunum var.Erkek karabaş kelebeğimi dişi karabaş ile eş attım.Cıkarttım, bir kaç gün folluklarında birbirlerini kaşıyorlardı. Yani eş olmuşlar.Sonra Erkek Kelebek gidip birde çakmaklı mardin ile eş oldu :hmm: Bu neden olabilir ve ne yapmalıyım.

selam ne güzel ama mardini ayır ayrı bir salman varsa ve bakıcıların varsa erkek kelebeğinin damızlıksa eğer denemek istediğin üç beş dişi ile ayrı salmana at yumurtaları topla sür bakıçıların altına deneme süren kısalır yumurtalarıda işaretlersin hangisinden ii yavru cıkarsa onla devam edersin :=) yoksa sorun var kümeste mardin beklerken kırma kuş cıkabilir altından :=(

Malesef Bakıcım yok :hayir: Şimdi dişi kelebekle mardin ikisidemi yumurtluycak ?

erkekler çapkın olur 3-4 dişiyle yine çiftleşirler ama merak etme yarın bigün unutur o yine eski eski dişisinin yanına gider zaten 1 basmadanda sanmıyorum kunnicanı, kunnarsa alırsın yumurtasını dert etme kardeşim

Kızgın bir erkek 2 yada daha fazla dişiye biniyor olabilir bu demek değildir kuş çok dişiyi eş almış. aksine tek bir dişi ile eş olup diğerlerini idare de ediyor olabilir yada asıl eşi ile yeni eş edilmiştir, dişisi çok aktif değilse daha aktif dişilerle denemeler yapıyor olabilir, tavsiyem diğer dişileri uzaklaştırın yanlarından kuş öz dişiyi yumurtlatsın daha sonra çok sorun çıkmaz diye düşünüyorum ,ayrıca erkek sıkıntısı varsa kızgın dişiler bazen çekilmez olabilirler. yuvayı boza bilirler erkek eksiğinizi de tamamlama yolunu deneyin .selamlar.ŞEREF

Benim kaplan rengi diye tabir edilen siyah beyaz alacak bir erkek güvercinim var.

Beyaz süt arka tepe eşi vardı kuluçka yapıyorlardı. Daha sonra krem bir dişi güvercinim ile çiftleşmeye başladı.

Daha sonra o krem güvercin süt beyaz dişinin bastığı yuvaya dadandı. Maalesef erkeği paylaşamadılar mı ne
hem yavrular hem de süt beyaz heba oldu. Şimdi o kaplanı ele geçiren krem kaplanla eşliğine devam ediyor.

Ancak bu zamanda yavrular çıksa da nedense kuş yoğunluğundan mı yoksa hava şartlarından mı hep ölüyor büyümesi benim kafeslerimde pek mümkün olmuyor bu nedenle etrafını naylon kaplama ile kapadım.

Ben de benzer durumdan mağdur olduğum için paylaşmak istedim.

Ayrıca benim kafesim de de erkek fazlalığı var. Mezatlarda denge kurmak için dişi güvercin aradım ve aldım. Lakin satıcılar pek doğru söylemiyorlar dişi diye aldığım güvercinler de hep erkek çıkınca dişi erkek dengesi daha da bozuldu.
Saygılarımla...

sahit oldugum bir olayı sizlerle paylasmak istedim
arkadasım Tahirin bir erkegi 2 tane dişiyle eslenmiş dişilerin ikiside yumurtladı sadece yumurtalardan birtanesinden yavru cıkmadı ciger cıkan yavrular gayet saglıklı bir sekilde büyüdüler

Geri