bir erkek ve 2 dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferdi35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ferdi35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ferdikonuklar
Meslek
teknisyen
İlgi Alanı
arkadaşlar size bir sorum olcak.benim bir takım saya var yumurtadalar.dişini altında 2 tane yumurta var.ama erkek başka bir dişilede eş aldı.bu normalmidir ve öbür dişide yumurta yaparsa yavrular çıkarmı.saygılar

kümeste eşsiz kuşlar varsa böyle durumlar oluyor ama erkek iki dişinin yumurtasına basmaz sadece eşi olanınkine basar..saygılar

kardeş bence diğer eş aldığın dişi ayır ondan

selam olur öyle seyler ama o eski disiye gider eger tek disiyse öteki kizgin yani ona basar normal yada o disiyi ayir baska yere kat ayrilsin eskisiyle es olsunki yavrulara baksin

Kendi eşiyle devam etsin öbür dişiyi ayır kümesten yavru çıkınca yavruya düzgün bakmaz erkek işi boşverir.2. dişi yumurtlasada erkek yatmaz.Fazla olan dişi gidecek.

çok tşk ederim arkadaşlar bilgilariniz için ama canım çok sıkkkın bütün kuşlarımı sansar talan etti kaç gündür kendime gelemiyom aklıma geldikçe deliriyorum.bütün emegimi bi gecede mafetti..:(

çok geçmiş olsun kardeş seni anlıyorum benimde bi gecede 13 taklacımı köpek sıktı yarısını yedi...skma canını tekrar üretirsin

çok sagolasın murat kümesi tekrardan heryerini elden geçirdim yeniden sil baştan başlıyom.hastalık bu inan kuşlarım gidince sersem gibi oldum günler geçmez oldu

arkadaşlar kümesinizden çıkacak kuş varsa ben alırım yeniden kümes kuruyorum saygılarrr herkese....

Geri