bir haftalık yavrular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ediz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 920

ediz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selim ediz
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaşlar uzun zamandır hastalıksız gecen dönem için sevinçliydim fakat bugün kuşumun gagasını açtımda balgamsı bi sıvıyla karşılaştım hastalıklı ve en üzücü yönüde daha 1 haftalık yavruları var kuşu ayırdım diğerlerinden fakat dişi kuş yavrulara nekadar daha bakar bilemiyorum cok küçükler kuşu tekrar yavruların yanına alsam bulaşırmı ne yapcamı şaşırdım daha önce hiç karşılaşmamıştım bilgili kişilerden lutfen yardımcı olmanızı istiyorum hörmetler.

slm kardeş geçmiş olsun sanırım senin sorunun kuşun gagası ve gırtlağı arasında meydana gelen irin yada pamukcak dedimiz olay.buna hızlı bir şekilde tedavi uygulamazsan kuşun gursaına kadar bu irin daılabilirve kuşlarını kaybedebilirsin.önce kuşun gagasının içinden başlayarak gırtalağa kadar bulunan irini iyice kulak temizleme çöpü ile temizle elinden geldince irin bulaşığı kalmasın ve kuşa antibiotik tedavisi uygula.ve kısa zamanda kümesini tüy ve tozdan temizle.genellikle tüy ve kuşlardan meydana gelen tozlu ortam kuşları bu şekilde hastalandırıyor.

Geri