casus
Üye
- Ad Soyad
- gurkan
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bahsettiğim yavru oyunlu sanırım kanadı makaslı birde kanat telek yapısı çok güzel....selamlarŞEREFşeref' Alıntı:Maşalah hepsi çok güzeler, ama özellikle ikinci resimdeki takka perçem kiremit yavru çok tatlıymışş selamlarŞEREF
öncelikle sagolun ewt şeref abi oyunlu o zamanlar balkonda ucuruyordum inmesi brz zor oldundan makaslamıştım onn yawrusunun vidyosunu koyacam en yakın zamanda .. GÜRKAN ŞAHİN..şeref' Alıntı:Bu bahsettiğim yavru oyunlu sanırım kanadı makaslı birde kanat telek yapısı çok güzel....selamlarŞEREFşeref' Alıntı:Maşalah hepsi çok güzeler, ama özellikle ikinci resimdeki takka perçem kiremit yavru çok tatlıymışş selamlarŞEREF
Güzel kuş beni cezbetti doğrusu .. selamlarŞEREFcasus' Alıntı:öncelikle sagolun ewt şeref abi oyunlu o zamanlar balkonda ucuruyordum inmesi brz zor oldundan makaslamıştım onn yawrusunun vidyosunu koyacam en yakın zamanda .. GÜRKAN ŞAHİN..şeref' Alıntı:Bu bahsettiğim yavru oyunlu sanırım kanadı makaslı birde kanat telek yapısı çok güzel....selamlarŞEREFşeref' Alıntı:Maşalah hepsi çok güzeler, ama özellikle ikinci resimdeki takka perçem kiremit yavru çok tatlıymışş selamlarŞEREF
ferro18' Alıntı:selamunaleykum
masallah cok guzel kuslar var seref beyin beyendigi sari benimde hosuma gitti ayrica arap yavrularda cok guzeller arap yavrular neden cikma mumkunse resmini paylasirmisiniz
saygilarla ferhat