bir kaç resim de benden olsun, bazı kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SEREF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

SEREF

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ŞEREF
Meslek
ÖZSOY
İlgi Alanı
bu sene uçur duğum bazı yavrular ve birkaç eke kuş daha

Ekli dosyalar

• 100_0141.webp
    100_0141.webp
    1,016.3 KB · Görüntüleme: 2,405
  • 100_0160.webp
    100_0160.webp
    1 MB · Görüntüleme: 2,408
  • 100_0149.webp
    100_0149.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,439
Daha fazla resim yollamaya çalıştım fakat başaramadım . Olsun bu bile benim için başarıdır pek içinden çıkamıyorum bilgisayar da resim falan yollama konularının . İleride yine resim koymayı deneneyeceğim .. selamlar ..ŞEREF

selamunaleykum seref bey
kuslarin cok guzel koyu kirli eski kuslardan allah nazardan saklasin huzurla beslemeni dilerim
saygilarla ferhat

Emeginize saglik,güle güle besleyin insaallah..

( Sinekli erkek) İhtiyar bir kuş diyardakırdan bir abimizin hatırası , allah selamet ersin '' Okyay arabacı !!isimli bir büyüğümüz .. tayin olurken hediye vermişti , dişisinide biz uydurduk..;;)) selamlar ŞEREF

[No message]

Ekli dosyalar

• 100_0208.webp
    100_0208.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 2,414
  • 100_0222.webp
    100_0222.webp
    269.4 KB · Görüntüleme: 2,362
  • 100_0203.webp
    100_0203.webp
    395.8 KB · Görüntüleme: 2,526
[No message]

Ekli dosyalar

• 100_0232.webp
    100_0232.webp
    363.3 KB · Görüntüleme: 2,597
  • 100_0205.webp
    100_0205.webp
    644.3 KB · Görüntüleme: 2,439
  • 100_0230.webp
    100_0230.webp
    283.6 KB · Görüntüleme: 2,487
Maşallah maşallah hepsi birbirinden güzel. Rabbim yavrularınıda uçurmayı nasip etsin size Şeref abi. Paylaştığınız içinde teşekkürler.

İlginize teşekkür edim Hüseyin bey resim koymayı yeni öğrendim ::)
artık zaman zaman yeni resimler de koyarım ..
Resimlerini koyduğum kuşlar şuan acizane emek verdiğim birkaç kuş , çok da eksiklerivar açıkçası bunlardan birşeyler çıkarana dek yada , daha iyilerini bulana dek bunlarla yola devam edeceğiz . selamlar.ŞEREF

şeref' Alıntı:
İlginize teşekkür edim Hüseyin bey resim koymayı yeni öğrendim ::)
artık zaman zaman yeni resimler de koyarım ..
Resimlerini koyduğum kuşlar şuan acizane emek verdiğim birkaç kuş , çok da eksiklerivar açıkçası bunlardan birşeyler çıkarana dek yada , daha iyilerini bulana dek bunlarla yola devam edeceğiz . selamlar.ŞEREF
selamunaleykum seref bey
yeni resimler de guzel sarilar harika resimlerden gorundugu kadar yolda birakmazlar yola devam huzurla
saygilarla ferhat

Maşallah Şeref abi taklacıların süper yavrularda sağlıklı görünüyor dediğin gibi pek fazla resim yollayamamış olsanda bize bunlarda yeter senin nasıl kaliteli güvercin yetiştirdiğini anladık bile bu kadar resimden...:)

s,a seref kardeşimkuşların güzel gözüküyor cenabı allah hastalıksız kazasız belasız beslemek nasip etsin ,saygılar

Şeref bey;
Maşallah öncelikle, kuşlarınız da güzel, bulunduğu ortamda.Hastalıksız kümesler.

slm
bol yavrular alman dileğiyle
resimdeki ölen beyaz diye yazdığınız kuşuada üzüldüm güzel bir kuşa benziyomuş
nazar değmesin kuşlarınıza

saygılar
emre kalender

s.a şeref abi kuşların çok güzel eminim uçuryorsundur seferli kuşlarını ilerki zamanlarda videolarını görmek isterim. Allah nazardan saklasın. saygılar.

Fotoğraf koymayı yeni öğrendim 'cenker' kardeşim .Video yok şuan elimde, ancak video çekip birde video koymayıda öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşmak isterim elbette ..
İlgilenen tüm arkadaşlar çok sağolsunlar .
Dediğim gibi , kuşların eksiği çok ! ama elimizde olanların bir kısmı bunlar bir renk olsun baabından paylaştım sizlerele ..
Öyle iddialı falan değilim .Amatör olarak besliyoruz kendi çapımızda .. selamlar ŞEREF

S.Aleyküm Şeref arkadaşım maşallah kuşların hepsi güzel ALLAH saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin bu şekeri olanlar ekeliklerinde nasıl oynalar uçurduysan paylaşırsan sevinirim ben bu renklerin hastasıyım ama ekenin iyisine denk gelemedim bugüne kadar o sebeple sordum.. Erdekten selamlar

Merhabalar gerçekten şekeri çift çok güzele benziyor, bende çok beğendim. Altındaki kızmada iş yapar gibime geliyor. Paylaşım için teşekkürler...

s.a kuşlarınızın maşşallahı var şeref abi allah gönlünüzce uçurmayı nasip etsin inşallah bol yavru alman dileğiyle:

(SAYGILARIMLA)

kuşlarınızı maşşallahı var paylaşım için teşekkürler

bazı yeni çektiğim resimler ,

Ekli dosyalar

• ARAP BABA.webp
    ARAP BABA.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,197
[No message]

Ekli dosyalar

• KOLATA TAKIM.webp
    KOLATA TAKIM.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,197
[No message]

Ekli dosyalar

S.A.
Şeref abi çok güzel kuşlar tebrikler özellikle ilk resimde arap cok hoş...
allah gönlünce hizmet etmeyi nasip etsin ...
[Barış]

İlk resimdeki arap aslında renk kuşu , bu kuşu üç ayfalan önce Lüleburgaz güvercin festivalinden aldım ''50tl ''önemli bir para vermedim, sökük seferli bir kuş yanlız en fazla 8 10 sefer yapıyor ,ciğeri yok çabuk yoruluyor .. selamlarŞEREF

selamun aleykum seref kuslarin masallahi varguzel kuslar gule gule besle allah nazardan saklasin

Geri