BİR KIRMIZI BASKA KLASİĞİ eren VIRDINLI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eren vırdınlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eren vırdınlı
Meslek
şöför
İlgi Alanı
Kuşlar
KUŞLARIMDAN KARALER... GÜVERCİN SEVER ARKADAŞLARLA PAYLAŞMAK İSTEDİM .BU YENİ SEZONDA SAĞLIKLI VE BOL YAVRULU GÜNLER DİLEĞİYLE...

Ekli dosyalar

• 2.webp
    2.webp
    73.7 KB · Görüntüleme: 1,379
  • 3.webp
    3.webp
    73.4 KB · Görüntüleme: 1,370
  • 14.webp
    14.webp
    25.5 KB · Görüntüleme: 1,329
FOTOĞRAFLARIN DEVAMI

Ekli dosyalar

• 16.webp
    16.webp
    19.5 KB · Görüntüleme: 1,292
  • 18.webp
    18.webp
    45.9 KB · Görüntüleme: 1,371
  • 28.webp
    28.webp
    200.6 KB · Görüntüleme: 1,350
SON KARELER

Ekli dosyalar

• 25.webp
    25.webp
    102.2 KB · Görüntüleme: 1,390
  • 5.webp
    5.webp
    81 KB · Görüntüleme: 1,384
  • Görüntü000.webp
    Görüntü000.webp
    171.1 KB · Görüntüleme: 1,369
burada sohbet odası nerde

kordonlu' Alıntı:
burada sohbet odası nerde

Birader bu yazının konuyla alakası ne? Sohbet odası yok artık: kaldırıldı.. Böyle şeyleri forumla ilgili yardım bölümlerine yazarsan daha iyi olur yani soru - cevap bölümlerine...

........SİNAN ÖZTEKİN........

Bu arada kuşlarınız çok güzel.. Çok sevimliler maaşallah... Sanki gagaları biraz uzun gibi geldi ama kelebekten çok iyi anlayan birisi değilim yani çamur atmak gibi olmasın... Güle güle besleyin..

..............SİNAN ÖZTEKİN..................

Maşallah Eren abi kuşların mükemmeller yine Allah Tüyleri kadar ömür versin Saygılarımla SrKnBncK

güzel görünümlü hayvanlar maşallah.havada nasıl bu ırk.oynaklık ve sağlamlık bakımından bilgi verirmisiniz? yoksa sadece kostüm amaçlı mı bakılıyo

kuşların güzeller.özellikle kırmızı çakallarını çok beğendim bu zamanlarda kırmızı çakallar çok para ediyor

MAŞALLAH KARDEŞİM GÜLE GÜLE BESLE GÜZEL KUŞLARIN VAR VE MKPAŞAYI ÇOK GÜZEL TEMSİL ETMİŞİN TEBRİKLER SANA TEŞEKKÜRLER SANA N ÇAKIR...

slm kardes fazla birt ciftin varsa satmayı düsünürmüsün ?belki bende marmariste zevkle kırmızı baska bakmak isterim tabiki verebilecegin fazla 1 citin varsa
hakan 05336329038 telinden ulasabilirsin
yada [email protected] adresinden ulasabilirsin

polllat' Alıntı:
Bu arada kuşlarınız çok güzel.. Çok sevimliler maaşallah... Sanki gagaları biraz uzun gibi geldi ama kelebekten çok iyi anlayan birisi değilim yani çamur atmak gibi olmasın... Güle güle besleyin..

..............SİNAN ÖZTEKİN..................
sağol bilader, kelebek kuşun gagası muakkak uzun olur zaten kısa olursa o kuşta mutlaka kırmalık vardır...

hakanderler' Alıntı:
slm kardes fazla birt ciftin varsa satmayı düsünürmüsün ?belki bende marmariste zevkle kırmızı baska bakmak isterim tabiki verebilecegin fazla 1 citin varsa
hakan 05336329038 telinden ulasabilirsin
yada [email protected] adresinden ulasabilirsin
slm abi şuanda elimde fazla çift kuşum yok malesef büyüttüğüm yavruların hepsi erkek oldu elimde hep erkekler var..

maşallah güzeller..

Geri