Bir Olalım Birlik Olalım Kuşçuların Yardımlaşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
KIYMETLİ KUŞçU ARKADAŞLAR BÜYÜKLERİM KÜÇÜKLERİM KUŞCULAR ORG KIYMETLİ ÜYELERİ ne saygı ve sevgilerimle malumunuz hepimizin başına gelebilen yüce allahın verdigi ölüm ler hastalıklar sıkıntılar olabiliyor kimi arkadaşımız kimi ustalarımız kimi dostlarımız böylesine allah tan gelen acılara sıkıntılara faydalı ola bilmek amacı ile bu kişilere hissettirmeden aramızda yardımlaşma fonu gibi bir şey oluşturarak aylık 5 lira 10 lira gibiaidat altında toplanılsa böyle üzücü hadiselerde yardımcı olabilirsek daha mutlu olabiliriz görüşlerimizi düşüncelerimizi lütfen yazalım olumlu bir noktada kalabilirsek hep beraber her kesin onaylamada mütabık kaldıkları kişi veya kişileri seçelimkimseleri zan altında bırakmadan birlik olalım herkesin düşünce ve görüşlerine saygı duyuyor hayırlısı olsun diyorum allaha emanet olun saygılarımla

SELAMUNALEYKUM MUHARREM abi
cok guzel dusunceler umarim kuscu arkadaslar imkanlarinin el verdigi sekilde duyarli olur hayirlara vesile olur bu baslangic cok isterdim boyle bir ugras icin kosturmayi size yardim ci olmayi ama bildiginiz gibi turkiyeden biraz uzaktayim ama gucumun gonlumun yettigi kadar maddi manevi destegim olur insallah
bende izin verirseniz bir iki seyler yazayim bir ogrenciye sponsor bir hastaya ilac okunan mevlutlerde sunulan gulsuyu bunun gibi cok seyler buluna bilir
niyet yolun yarisi insallah guzel seylere vesile olur
saygilarimla ferhat

S A kuşcular org ailesi adına teşekkür ederim sag olasınTATİH kardeşim

Ustalar bende söyliyim bişeyler.. Aramızda toplayalım parayı ondan sonra yardıma muhtaç ülkelere gönderelim.. yada üstünde sitemizin ismi yazılı t-shirtler falan yaptırıp gönderelim.. yada yine böyle bişeyler yapıp kendi ülkemizdeki yardım derneklerinden birine bağış yapalım.. Fikirler belki saçma olabilir ama söylemek istediğim bende elimden geldiğince gücüm yettiğince bişeyler yapabilirim.. Öğrenciyiz çok paramız olmaz ama olduğu kadarıyla artık :)

polllat' Alıntı:
Ustalar bende söyliyim bişeyler.. Aramızda toplayalım parayı ondan sonra yardıma muhtaç ülkelere gönderelim.. yada üstünde sitemizin ismi yazılı t-shirtler falan yaptırıp gönderelim.. yada yine böyle bişeyler yapıp kendi ülkemizdeki yardım derneklerinden birine bağış yapalım.. Fikirler belki saçma olabilir ama söylemek istediğim bende elimden geldiğince gücüm yettiğince bişeyler yapabilirim.. Öğrenciyiz çok paramız olmaz ama olduğu kadarıyla artık :)
S A. Sinan kardeşim düşüncelerine görüşlerine saygı duyuyorum teşekkür ediyorum muhtaç olan dünyada pek çok ülke var bizlerin çöpe attıgı yiyeceklerden faydalanabilinse afrikadaki aç kesimlerin pek çogu doyardı senin yaklaşımında çok güzel yabancı ülkelerdeki afetlere açlıklara pek çok devlet zaten yardım ediyor herzamanda edeceklerdir konu başlıgının amacı demek istediklerinin zaten bir parçası bu konuya şu an birazcık egilmemiz KUŞCULAR ORG Ailesi olarak komşu sitelere karşı amblemimizi tepdeki şu halinden dahada yukarıya taşıyacaktır bu bizlerin duyarlılıgına baglıdır buradaki düşüncem kesinlikle yardım edilsin mecburiyeti taşımıyor sadece geriye dönük vefaat lardaki KUŞCULAR ORG AİLE sinin üzüntüleri dir saygılarımla

sevgili marik kardeşim
güzel bir konuya temas etmişsinde, ankarada 20sene kuş pazarı işleten erol sevil kardeşimiz rahatsizlandı aylarca hastanelerde yattı bu kardeşin binlerce arkadaşı vardı. rahatsızlandıktan sonra kaç arkadaş ziyaretine gitti veya telefonla arayıp halini hatırını sordu. üstelik bu arkadaş kuşçu arkadaşlara hizmet verdi yıllardır sadece kuş besleyen birisi değildi yani.
ankarada binlerce kuşcu arkadaş var birbirini tanımayan görmeyen durum böyle iken senin fikirlerin nasıl tatbik edilecek acaba. kuşçu birbirini tanıyıp çay kahve içemiyor ise bir arada
fikirlerinden dolayı seni kutluyorum

S A Selami agbi uzun zamandır geriye dönük gezintilerimde böyle bir konuya egilimlerin olamayışı yakın zamanda yaşanan üzüntüler benide herkes gibi çok etkiledi bir birlik beraberlik ortamıoluşturabilmek için el ele vererek birşeyler yapabili,rmiyiz diye bu başlıgı açma ihtiyacı duydum düşüncemiz sadece şahıs degil kuşcular org ailesi olarak açılmış bir başlık erol agbimiz benimde çok sevip 25 yılöncesinden hıdırlıktan tanıdıgım çayını içtigim bir agbim acil şifalar diliyorum önceleri bent deresinde görüyordum şimdileri ise ihalelere takılmadıgımdan dolayı göremiyorum haklı oldugun taraflarda vardır ama bu bütün aileyi içine alan kimsenin mecbur olmadıgı kimseyede kırılma küsme hakkını kendimizde bulamadıgımız olursa güzel olabilecegine inanabilecegimiz bir düşünce sanada görüşlerinede saygı duyuyor ellerinden öpüyorum

Anlattıgınız ve konuştugunuz şeyler çok iç açıcı ve tüy ürpertici hepinize teşekkür ederim.Ama bi eksiklik var üyelerin çogu bu konuyu acıp okumamış bile bi baksalar ve konuşup anlaşarak yavaş yavaş toplanmaya ve toparlanmaya başlasalar olmaz mı ? Ömer abimizden bu konuyla daha cok ilgilenmesini istiyorum.Çünkü bu site için degil tüm halkın ve halkımızın işine yarıyacak.Aç olan doyucak,tok olan yatıp uyuyacak.Hasta olanda ziyaretine gelen kuşçuları gördükçe sevinecek ve belkide daha cabuk iyileşicek :) böle bişi olmasını kim istemez ki ?

FatihT' Alıntı:
Anlattıgınız ve konuştugunuz şeyler çok iç açıcı ve tüy ürpertici hepinize teşekkür ederim.Ama bi eksiklik var üyelerin çogu bu konuyu acıp okumamış bile bi baksalar ve konuşup anlaşarak yavaş yavaş toplanmaya ve toparlanmaya başlasalar olmaz mı ? Ömer abimizden bu konuyla daha cok ilgilenmesini istiyorum.Çünkü bu site için degil tüm halkın ve halkımızın işine yarıyacak.Aç olan doyucak,tok olan yatıp uyuyacak.Hasta olanda ziyaretine gelen kuşçuları gördükçe sevinecek ve belkide daha cabuk iyileşicek :) böle bişi olmasını kim istemez ki ?

Kardeşim güzel düşüncelerin için çok sagol
Ben inan bu işi en çok isteyenler ve destekleyenlerden biriyim.
Ama milletin agzı cuval degıl kı büzesin.
Düşmanımız çok yaptıklarımızı cekemeyenler,dümenini bozdugumuz çok.
Çıkıp binbir türlü karalarlar.
Bunlarla muhattap olmamak için bu olayı sizler gibi destekcisiyiz ben ve site yönetimi olarak üstümüze düşen katkıyı yaparız.
Ama öncü olamayız bu sebeplerden.

Çok güzel bir düşünce muharrem abiden Allah razı olsun.

Yeterli kişi saglanırsa sizler aranızdan birini seçersiniz.
Denetleyici birilerini ve ekibi de seçersiniz biz de üstümüze düşen görevi yaparız yetebildigimizce maddi destek saglarız ve gidip gelmelerde manevı destek de saglarız ama sadece bir uye gıbı sızler gıbı sadece.

Ama böyle güzel bir düşünceye katılımın bu denli az olması benı hayal kırıklıgına ugrattı.
Biz kuscular bırbırımıze yardımcı olmazsak kimse olmaz.

a.s allah razı olsun muharrem abi çok güzel bi düşünce elimden geldigince gücüm yettigince bu tarz organizasyonlarda olmakdan onur duyarım.

AKILLI İNSAN GİDECEGİ YERİN HESABINI YAPANDIR

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
FatihT' Alıntı:

Kardeşim güzel düşüncelerin için çok sagol
Ben inan bu işi en çok isteyenler ve destekleyenlerden biriyim.
Ama milletin agzı cuval degıl kı büzesin.
Düşmanımız çok yaptıklarımızı cekemeyenler,dümenini bozdugumuz çok.
Çıkıp binbir türlü karalarlar.
Bunlarla muhattap olmamak için bu olayı sizler gibi destekcisiyiz ben ve site yönetimi olarak üstümüze düşen katkıyı yaparız.
Ama öncü olamayız bu sebeplerden.

Çok güzel bir düşünce muharrem abiden Allah razı olsun.

Yeterli kişi saglanırsa sizler aranızdan birini seçersiniz.
Denetleyici birilerini ve ekibi de seçersiniz biz de üstümüze düşen görevi yaparız yetebildigimizce maddi destek saglarız ve gidip gelmelerde manevı destek de saglarız ama sadece bir uye gıbı sızler gıbı sadece.

Ama böyle güzel bir düşünceye katılımın bu denli az olması benı hayal kırıklıgına ugrattı.
Biz kuscular bırbırımıze yardımcı olmazsak kimse olmaz.
Haklısın ömer abi ama ben gerekeni yapmaya hazırım.

Bide biraz daha beklesek iyi olucak galiba belki bizi destekleyen çıkar.

FatihT' Alıntı:
S A Fatih kardeşim küçük yaşına güzel duygularına anlayışına çok teşekkür ediyorum ÖMER ÖZKURT AGABEYİNİ KONUYA KATINCA kendimce bunu sana izah etme ihtiyacı duydum konu başlıgını açmadan evvel ömer beyi arayıp kendisine bu konuyu danıştım fikrini almak istedim ömer beyin dedigi şudur kendisinide bu denli anlayışını konuya duyarlılıgını takdir ettim en takdir ettigim düşüncesi ise tarafsızlıgı kendilerinin yönetici oldukları için yanlış anlaşılmalara meydan vermemek konunun dışında kalmak daha uygun daha adil olur diye bildirdi bende konuyu açtım bayagı bir müddet katılım olmayınca konuyu kapatmayı düşünürken katılımlar başladı burdaki bu amaç bütün kuşcular org ailesi için her zaman birlik beraberlik amacına yöneliktir kimler nasıl daha iyi olur derse öylede yapabiliriz ben sen o diye bir şey yok biz varız biz bir aileyiz yapılan olumlu olumsuz her türlü düşünceye saygı duyuyorum kesinlikle olacak diye birşey diyemeyiz olmazsada dünyanın sonu degil bütün kuşcular org ailesi olarak canımız sag olsun bizim için arkadaşlık kardeşlık dost luk yardımlaşmak paylaşmak saygı sevgi çok önemli unsurlar Saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
FatihT' Alıntı:
S A Fatih kardeşim küçük yaşına güzel duygularına anlayışına çok teşekkür ediyorum ÖMER ÖZKURT AGABEYİNİ KONUYA KATINCA kendimce bunu sana izah etme ihtiyacı duydum konu başlıgını açmadan evvel ömer beyi arayıp kendisine bu konuyu danıştım fikrini almak istedim ömer beyin dedigi şudur kendisinide bu denli anlayışını konuya duyarlılıgını takdir ettim en takdir ettigim düşüncesi ise tarafsızlıgı kendilerinin yönetici oldukları için yanlış anlaşılmalara meydan vermemek konunun dışında kalmak daha uygun daha adil olur diye bildirdi bende konuyu açtım bayagı bir müddet katılım olmayınca konuyu kapatmayı düşünürken katılımlar başladı burdaki bu amaç bütün kuşcular org ailesi için her zaman birlik beraberlik amacına yöneliktir kimler nasıl daha iyi olur derse öylede yapabiliriz ben sen o diye bir şey yok biz varız biz bir aileyiz yapılan olumlu olumsuz her türlü düşünceye saygı duyuyorum kesinlikle olacak diye birşey diyemeyiz olmazsada dünyanın sonu degil bütün kuşcular org ailesi olarak canımız sag olsun bizim için arkadaşlık kardeşlık dost luk yardımlaşmak paylaşmak saygı sevgi çok önemli unsurlar Saygılar
A.s abi konuşmanızı sonlandırırken 'her türlü düşünceye saygı duyuyorum kesinlikle olacak diye birşey diyemeyiz' demişsiniz ama ben affınıza sıgınarak bu sözünüze katılmadıgımı belirtmek istiyorum.
Biz istersek her işi yapar herşeyi başarırız hepsinin üstesinden geliriz.
Biraz daha bekleyelim bakalım belki sizin gibi duyarlı insanlar çıkar ki ben bu sitedeki tüm kuşçuların duyarlı oldugunu biliyorum konuyu okuyan herkes elinden geleni yapıcaktır bunada inanıyorum.

İyi akşamlar..

kuscu_marik' Alıntı:
KIYMETLİ KUŞçU ARKADAŞLAR BÜYÜKLERİM KÜÇÜKLERİM KUŞCULAR ORG KIYMETLİ ÜYELERİ ne saygı ve sevgilerimle malumunuz hepimizin başına gelebilen yüce allahın verdigi ölüm ler hastalıklar sıkıntılar olabiliyor kimi arkadaşımız kimi ustalarımız kimi dostlarımız böylesine allah tan gelen acılara sıkıntılara faydalı ola bilmek amacı ile bu kişilere hissettirmeden aramızda yardımlaşma fonu gibi bir şey oluşturarak aylık 5 lira 10 lira gibiaidat altında toplanılsa böyle üzücü hadiselerde yardımcı olabilirsek daha mutlu olabiliriz görüşlerimizi düşüncelerimizi lütfen yazalım olumlu bir noktada kalabilirsek hep beraber her kesin onaylamada mütabık kaldıkları kişi veya kişileri seçelimkimseleri zan altında bırakmadan birlik olalım herkesin düşünce ve görüşlerine saygı duyuyor hayırlısı olsun diyorum allaha emanet olun saygılarımla
S A Kuşclar org ailesine kendi düşüncem olarak açmış oldugum adı geçen konu başlıgına katılımların yetersizligini ilginin azlıgını söz konusu hayvan yani kuş oldugunda gösterdigimiz hırsı kini havada uçuşan 5binler 10 binleri restleşmeleri kırıcılıkları alayları küstürülen ustaları kişileri birbirimizi boş kaşıkla beslemekte gösterdigimiz kuru sıkı lafları 100lerce sayfasüren tartışmalarda gösterdigimiz başarılarımızı kinimizi bunları yaparken birbirimizle yarışarak duydugumuz heyecanımızı ANLIYORUM KENDİ ADIMA KENDİMDE İÇİN DE OLARAK HEPİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

AMA Söz konusu insan yani allahın toprak tan yarattıgı en kıymetli varlık olan insan oldugunda ilgimizi duyarlılıgımızı yetersizligimizide görmüş bulunuyorum aslında yazacak pek çok şey var başımızı agrıtmamak için kısa kesiyorum KATILAN KATILAMAYAN HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDER ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN DİYORUM SAYGILARIMLA
ŞUNU VEYA BUNU YAPALIM DEMEDİK NE YAPACAKSAK ONU YAPTIK

sevgili marik kardeşim
birlik olalım konusuyla sana birşey söylemek istiyorum. sincan saraycık tarafında dört dörtlük bir dernek ve bahçe açıldı yaklaşık 2 ayı geçiyor bu derneğin açıldığını hiçbir arkadaş burada bahsetmemiş gibi. nedenine gelince o bahçeyi açan arkadaşlar kuşcular tarafından pek tanınmayan kişiler.
demek istediğim şudurki birlikten yana bizim arkadaşlarımız bayağı uzaklar.
seni ve seninde bu site yönetimi daha yakından tanıdığın için kuşcular org ilgililerini bu derneğe bir çay içmeye davet ediyorum. bu güzel yeri kuşcu arkadaşlar görmüş ve tanımış olurlar.
sevgi ve saygılarımla

selami06' Alıntı:
sevgili marik kardeşim
birlik olalım konusuyla sana birşey söylemek istiyorum. sincan saraycık tarafında dört dörtlük bir dernek ve bahçe açıldı yaklaşık 2 ayı geçiyor bu derneğin açıldığını hiçbir arkadaş burada bahsetmemiş gibi. nedenine gelince o bahçeyi açan arkadaşlar kuşcular tarafından pek tanınmayan kişiler.
demek istediğim şudurki birlikten yana bizim arkadaşlarımız bayağı uzaklar.
seni ve seninde bu site yönetimi daha yakından tanıdığın için kuşcular org ilgililerini bu derneğe bir çay içmeye davet ediyorum. bu güzel yeri kuşcu arkadaşlar görmüş ve tanımış olurlar.
sevgi ve saygılarımla
S A Selami agbi yukarıda yazmış oldugun her sözüne katılıyorum agbi dün yani 09/10/2010da saat beş beş buçuk gibi ben orada saraycıkta bahsettigin yeri hem merak ettigimden hemde ümit kardeşimizle tanışmak hayırlı olsun demek istedim yanımda bir arkadaşımda vardı ama malesef ümit bey o an için orada yoktu ihale yapan cuma bey vardı sende ben gelmeden yarım saat önce kalkmışsınız evet yer çok güzel bütün kuş severlerin görmesi gerek özenle yapılmış oldukca hoş ve şirin bir yer tabiki haklısın KUŞÇULAR ORG Yönetiminden bir arkadaşımızın orayıda çekip görüntüleyip o güzelligi ve orada emegi geçen ilhan kardeşimizin emeginin bütün kuşseverlere tanıtılması tanınmalarına vesile olması bizlerinde desteklemesi gerekir ben hem şahsım hemde site yönetiminin kar kış düşmeden uygun bir zamanda o güzelligi ve emegide buraya sitemize taşıyacaklarına inanıyorum ömer kardeşimizin biz üyelere bu güzelligi ve oşirin yerin resimlerini videoların kuşcular org ailesi olarak kendilerinden bekliyoruz ogün fazla kalamadım sincanda yegenimin dügünüde vardı ordan metin kardeşimizin açılışı derken gece 01de eve gelebildim saygılar su nar ellerinizden öperim

KONUYU YENİ GÖRÜYORUM.. :evet: :tamam:

kuscu_marik' Alıntı:
FatihT' Alıntı:

Geri