bir öneri dikkate alırsanız sevinirim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senolyalcin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şenol yalçın
Meslek
kamu
İlgi Alanı
Balıklar
merhabalar konuları genel olarak incelediğimde hemen hemen bütün konuların yarım kaldığını görüyorum. özellikle hastalık ve sorunlarla ilgili konularda... benim acizane önerim konuyu açan arkadaşın önerilenleri yapıp yapmadığını yapması durumda faydalı olup olmadığını ilaç kullandığında hastalığın geçip geçmediğini vs vs. yazarak konuların havada kalmamasını konuları inceleyen diğer üyelerinde faydalanmasını sağlamalarıdır. umarım yanlış anlaşılmam. selametle kalın.

NETICENIN HERKES TARAFINDAN BILINMESI * BASKALRINA DA ISIK TUTACAKTIR.

arkadaşlar lütfen sorulan soruları dogru bilen arkadaşlar cevap yazsın neden derseniz benim bir kuşumun ayagında ur vardı tesadüfen bir ardaşım buna cevap olarak dekort igne ile streptomisin igneyi karıştırıp urun içerisine vur dedi bende aynen uyguladım fakat kuş vurdukdan 3 saniye sonra öldü.yazık yani yanlış tedavi candan eder.

0079' Alıntı:
arkadaşlar lütfen sorulan soruları dogru bilen arkadaşlar cevap yazsın neden derseniz benim bir kuşumun ayagında ur vardı tesadüfen bir ardaşım buna cevap olarak dekort igne ile streptomisin igneyi karıştırıp urun içerisine vur dedi bende aynen uyguladım fakat kuş vurdukdan 3 saniye sonra öldü.yazık yani yanlış tedavi candan eder.
Tedavi için verilen bilgi doğru; eksikliği tartışılır.

0079' Alıntı:

geçmiş olsun rıza kardesim dozu fazla uygulamıs olabilirsin azar azar bir kaç kez belirli aralıklarla yapılması gerkirdi demekki dozunu ayarlayamamış sın tekrar geçmiş olsun üzüldüm gerçekden nede olsa can vede emek var

SAYGILAR

aynı ilacı bende uyguladım kanadının altında uru vardı. belli aralıklarda çok az dozda ve haftalık bir kere vurdum. şimdi urun küçükdü tam geçmedi. ama en azından faydası olduğunun farkına varılıyor. bu tip ağır ilaçları kullanırken çok dikkatli olunması ve mümkünse insülin enjektörü kullanımı daha iyi olur ve böylece dozu ayarlamanız ve hayvanın daha az canı acımasını önelmiş olursunuz.

senolyalcin' Alıntı:
merhabalar konuları genel olarak incelediğimde hemen hemen bütün konuların yarım kaldığını görüyorum. özellikle hastalık ve sorunlarla ilgili konularda... benim acizane önerim konuyu açan arkadaşın önerilenleri yapıp yapmadığını yapması durumda faydalı olup olmadığını ilaç kullandığında hastalığın geçip geçmediğini vs vs. yazarak konuların havada kalmamasını konuları inceleyen diğer üyelerinde faydalanmasını sağlamalarıdır. umarım yanlış anlaşılmam. selametle kalın.

senolyalcin arkadaşıma katılmakla beraber bu hobiye emek veren arkadaşlarımın riayet etmesi gereken bir konudur bence..

Geri