BIR OYUN KUSUNUN INISI BÖYLEMI OLMALI ??? +++ VIDEO +++ YENI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
Slmlar....daha acemiyim bu iste .....onun icin bir sorum var ....bir taklaci kusu oyunu bittikten sonra böylemi konmali ?
yani takla ata ata mi...?

kusura bakmayin video yu cep tel ile cektim yanimda digi camim yoktu ! :-(

lütfen bilenler beni bilgilendirirse cok sevinirim !
simdiden tskler ! :oley:

http://www.myvideo.de/watch/7236158/Guevercin_inis

Yerin harika maşallah kümeslerde öyle. Yalnız kuşun ayakları yerden kesildimi hele de öyle bir yerde en az 2 saat dolanmalı... Atarak inen kuş çokta, maharet uçup oynarken neler yaptığında...

NASIL TAKLA ATARAK KALKARSA İNERKENDE ÖYLE İNMELİ SEVGİLİ KARDEŞİM

selamunaleykum
evet oyunkusu taklali harmanliyarak ineni makuldur ve ii sidir sizinkus biraz yuksekten iniyor gibi geldi bana ucum seviyesinden taklalari atarak iniyormus gibi antiramani eksik olabilir husurla besleyin yeriniz de kus ucurmak icin guzel biryer aciklik
saygilarimla ferhat

herkese cok tesekkür ederim saolun...belki inanmayacaksiniz ama bu kus damizlik yani hic ucurmadim....su an 2 yavrusu var....gecen birden catiya kalkti bende inmesini bekledim...video ya cektim....SLMLAR SAYGILAR HERKESE !

Kahra' Alıntı:
herkese cok tesekkür ederim saolun...belki inanmayacaksiniz ama bu kus damizlik yani hic ucurmadim....su an 2 yavrusu var....gecen birden catiya kalkti bende inmesini bekledim...video ya cektim....SLMLAR SAYGILAR HERKESE !
selamunaleykum
niye inanmayalim inaniriz hemde gozumuzle gorunce iki kere inaniriz dedigim gibi antiramansiz olabilir
niye oyle bir baslik attiniz nasil olduysa oyle yazabilir diniz biz gine seve seve yorum yapar raylasim icin gine tesekur ederiz amac paylasmak deyilmi
saygilarimla ferhat

evet kuşunuz inmesi gerektigi gibi iniyor kimi taklacilar vardir catıya 20 30 kere kalkar iner ondan sonra ine bilir yere

okay cok tesekkürler ederim herkese....insallah bahar da seferli kuslarimi cekecem paylasirim sizlerle!
slmlar

sevgili kardeşim oyun kuşu inerken zaten taklasız inerse hata var demektir senin kuşunda inerken takla vurarak iniyor . güle güle besle .m.saim akyol.

sevgili kardeşim oyun kuşu inerken zaten taklasız inerse hata var demektir senin kuşunda inerken takla vurarak iniyor . güle güle besle .m.saim akyol.

Geri