bir paçalı güvercin bulduk yaralı. iyileştirdik. ama kuşlardan anlamıyoruz. kim ister?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elif barut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

elif barut

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
elif barut
Meslek
mimar
İlgi Alanı
arkadaşlar ben güvercinlerden pek anlamam.ancak bahçemizde kediler tarafından katledilen bir paçalı güvercin kurtardık, yaşıyor, çok evcil, dışarı salmaya gönlümüz elvermedi. ama ne yapacağımızı bilmiyoruz, bize akıl verir misiniz? internetten bu siteyi buldum, ciddi göründdü bana. yerimiz kadıköyde, çarşıya yakın. sanırım bizim sokakta bir kuş besleyen var, belki ordan kaçmıştır. bu ikinci vak'a , birincisinde kuşu veterinere götürmemize rağmen yaşatamamıştık.
lütfen biri yardımcı olsun, bu kuşu ilgilenecek birine verelim.
sağolun.

bence en yakın güvercin beslıyen arkadaşla ihtibata geçin yakın cevrenızden birinin olabılır kuş..ona verirseniz daha iyi olur

saygılarımla

Elif hanım öncelikle hayvanseverliğinizi kutluyorum.Güvercini çevrenizde güvercin besleyen herhangi birine verebilirsiniz.Eğer bakımını kendim üstlenirim derseniz sizde bakabilirsiniz.Ama benim tavsiyem eğer yakınınızda güvercinden anlayan birileri varsa onlara vermenizdir.Saygılar...

ZATEN YAKIN ÇEVREMİZDE BİR VAR, ONDAN SEBEP HABİRE KUŞLAR YARALANIYOR BİZİM SOKAKTA..AMA KİM BİLMİYORUZ. BELKİ BU SİTELERDEN BİRİYLE İRTİBATTADIR, VE ONA BU ŞEKİLDE ULAŞIRIZ DİYE YAZDIM SİTEYE. TEŞEKKÜRLER İLGİNİZE..

öncelikle bugun üye olmussunuz hayırlı olsun

ßence kusu ya ßi tanıdık kuscuya vermek veya kendiniz yanına aynı ıRk ta bi güvercin alıp eşleştirip çogaltarak güvercin ßakıcısı olabilirsiniz
Hatta bugun düşünüyordun acaba bayanlarda kus bakmak istermi diye ßirisine Vermeyi düşünmüyorsanız alın kendinizin olsun yanınada bi eş alırsınız yukarıda dedigim gibi kuş bakmak faazla ilgi sevgi ister oda sanırım var!!!
Hem kus bakımı kolay ve düşük maliyetli bir iştir

ßen ne saçmalıyorum yaaa :p :slm:

kuşa ben seve seve bakabilirim ama evim biras uzak esenlerdeyim.Ayrıca güvercinlere karşı duyarlı olduğunuz için çok teşekkür ederim...

sinan öztekin

Elif Hanım öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Güvercinin resmini buraya koyabilirseniz ne cins olduğunu görür ve beslemek isteyenlere verebilirsiniz.yada resmini görerek sahibine ulaşabilirsiniz.

isterseniz banada verebilirsiniz ama bende avrupa yakasındayım:( gelip alırdımda ama işten fazla zamanım olmuyor.avrupa yakasına gecerseniz alırım sizden ama elif hanım

Elif hanım ,
öncelikle bir canlıya verdiğiniz değerden ve onun yaşaması için göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı size teşekkür ederim adıma .sitemizi de ciddi bir site olarak tarafsız bir gözle değerlendirmenizde bizim için değer taşımaktadır size yakın olan arkadaşlar sanırın sizinle irtibata geçmek için çaba harcıyorlar
teşekkürler ve saygılar
ahmet esmek

bir önceki iletide size isminizden dolayı elif hanım olarak hitap ettim ve diğer arkadaşlarda öyle hitap etmişler ama kimlik bölümünüzde cinsiyet erkek olarak yazılmış umarım bir hata yapmadık ve sizi kırmadık
eğer bir yanlışlık varsa özür dilerim.

Yaralı güvercine gösterdiğiniz alakadan dolayı bir güvercin yetiştiricisi olarak çok teşekkürederim.. Umarım istanbuldan arkadaşlar saize yardımcı olur ..selamlar.ŞEREF

Öncelikle hg. Elif hanım;
Duyarlılığınız için öncelikle kuşcular org.ailesi adına teşekkür ederim.Yola veya sokağa düşen kuşlar, genelde kanatsız, veya yırtıcı hayvanlar tarafından yaralı vede hastalıklı oluyor.Sizin sağlığınız herşeyden önemli, bence yakınızdaki bir güvercin severe veya veterinere götürmeniz en sağlıklısı olur düşüncesindeyim.

kuzeyli' Alıntı:
Elif hanım , oncelıkle sızı kutlarımm bole bı ıyılık yaptıgınız ıcın eger izmir menemn tarflarında oturuyorsanız ben bakabılırım verırıseznı cunku bende pacalı beslıyorum :buyrun:

kuzeyli' Alıntı:
Elif hanım ,
öncelikle bir canlıya verdiğiniz değerden ve onun yaşaması için göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı size teşekkür ederim adıma .sitemizi de ciddi bir site olarak tarafsız bir gözle değerlendirmenizde bizim için değer taşımaktadır size yakın olan arkadaşlar sanırın sizinle irtibata geçmek için çaba harcıyorlar
teşekkürler ve saygılar
ahmet esmek

slm ben manisa dan hüseyin kuş benim kactış kümesim den kerata bana iade ederseniz sevinirim (hehehehehehehehehehehehehehe) :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

Geri