bir soru bir cevap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmethan23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 997
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
suat yigit
Meslek
isci
İlgi Alanı
Kediler
soguk iklimde(Almanya) adana kuslari sadece dolapta beslenir mi? göruslerinizi almaya ihtiyacim var ... :heyo:

Sadece dolapta derken nasıl onu anlamadım ama dolapta beslenir zaten adana ırkı.

yani kumes icinde dolap degilde sadece dolap ama kis cok soguk geciyor o yuzden cekincem var biraz kisin dolap yeterli gelmez sanirim - derecelere ...

almanyada yasayan sizsiniz.oranın iklimini siz daha iyi biliyorsunuz bu yuzden en iyi kararı yine kendiniz verirsiniz

Almanyada kuş besleyen bir sürü tanıdıklarım var.Hepside cins besliyor.Normalde suntadan bir baraka yapıyorlar ama sen baraka yapmasanda olur abi dolabın etrafına bir branda yada naylon çektinmi olay biter zaten kolay kolay hastalanmazlar kuşlar ıslak olup öle kapatırsan olurda kuru kuş kolay kolay üşümez.Bu arada almanyada kimse kilit kullanmıyor hepsi ya sürgü yada çengel kullanıyor o kadar guvenli zaten dolaplar suntadan hep:)

3-4 ay cok soguk oluyor -15 20 yi buluyor gece ha bunun yaninda sokaktaki yabani güvercinlere bir sey olmuyor ama bende bi adanali olarak feci donuyorum mesela baraka yapmak istemememdeki mesele bahcede yer kaplamasin diye cok büyük bir bahce olmadigi icin dolap tam düsündügüm gibi bir cözüm disini naylon ilede kapatmak sorun degil ama birgun dolabi actigimda hayvanlari donmus olarak bulursam cok aci olur burada kilit vs gerekmiyor ama turkiyenin 2 kati atmaca ve alici kus var bir nevi hirsiz yani onlarda :hayir: cevaplariniz icin cok tesekkur ederim hayirli günler... :tamam:

Donacaklarını sanmıyorum güvercinler iliksiz hayvanlar ceyranda kalmadıkları sürece sorun olacagını sanmıyorum.

Geri